Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Modern Warfare III Seizoen 4, alle details onthuld

Call of Duty: Modern Warfare III Seizoen 4, alle details onthuld

Call of Duty: Modern Warfare III houdt de iconische FPC-serie levend naast zijn F2P Warzone-tegenhanger. De game is al toe aan zijn derde seizoen en elk seizoen voegt nieuwe spelstanden, extra multiplayer maps, samenwerkingen en meer toe. Het volgende seizoen begint volgende week en Activision wil spelers klaarstomen voor wat komen gaat met de release van een spectaculaire video die veel van de nieuwigheden laat zien die deze maand naar Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone komen.

 

Seizoen 4 Intel Drop

De hoeveelheid content en veranderingen die in seizoen 4 naar Call of Duty: Modern Warfare III komen, is behoorlijk groot. Activision beschrijft ze allemaal in detail in een lang bericht op de officiële website van het spel, maar wij hebben de belangrijkste voor je samengevat.

Het nieuwe seizoen draait om de ontdekking van een mysterieuze DNA-bom in Urzikstan met een verhaal waarvan de vertakkingen zich zullen uitbreiden over alle aspecten van het spel. Bij de lancering bevat Seizoen 4 nieuwe 6v6 Multiplayer-maps die je langs verschillende locaties over de hele wereld voeren, waaronder Tokio en Parijs. Deze worden vergezeld door nieuwe speltypen. In de Demolition-modus, waarin twee teams het tegen elkaar opnemen, moeten de aanvallers proberen twee bommen onschadelijk te maken voordat de tijd om is, en de verdedigers moeten dat koste wat het kost zien te voorkomen. Ondertussen moet je in het speltype Hyper Cranked chain kills zien te maken om in leven te blijven en niet te ontploffen. Het belangrijkste verschil met de oorspronkelijke Cranked-modus is dat je gebufferd begint en dat het aftellen om te ontploffen nog loopt. Seizoen 4 introduceert ook nieuwe Playlist modifiers, extra aanpassingsopties voor je personage en nieuwe extraatjes.

 

 

Wat betreft Zombies zul je tot halverwege het seizoen moeten wachten op enkele nieuwigheden. Zodra ze er zijn, kun je deelnemen aan missies om "Unstable Rifts" te sluiten door ze te betreden en alle zombies binnenin te vernietigen. Naast de Zombies-content krijgt Call of Duty Modern: Warfare III nieuwe spelstanden, multiplayer-maps en meer.

Al deze gratis content zal Call of Duty: Modern Warfare III spelers een tijdje bezighouden. Als je er niets van wilt missen, zoek dan de goedkoopste Call of Duty: Modern Warfare III digitale codes met onze prijsvergelijker en maak je klaar om in de beste multiplayeractie te springen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief