Modern Warfare III toont zijn multiplayer in aanloop naar de bèta

Modern Warfare III toont zijn multiplayer in aanloop naar de bèta

Zoals we een paar dagen geleden al aankondigden, kregen we gisteren tijdens Call of Duty: Next veel nieuwe informatie over het komende deel in een van de populairste FPS-series aller tijden. De release van het spel laat nog even op zich wachten, maar er is nu al een enorme hype voor de content en functies die Call of Duty: Modern Warfare III zal brengen. Het evenement van gisteren overtrof de verwachtingen en onthulde veel details, maar de onthulling van de multiplayer trok alle aandacht.

PvP-actie in het middelpunt

Activision heeft een indrukwekkende video vrijgegeven over de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare III, die naast Zombies en de Campaign een van de kernfuncties is. Doorgewinterde Call of Duty-spelers zullen een aantal van de 16 maps uit Modern Warfare II herkennen, die zijn gemoderniseerd en herzien voor het nieuwe spel. De ontwikkelaar hoopt hiermee een snellere en spannendere ervaring te leveren. Natuurlijk zal Call of Duty: Modern Warfare III ook gloednieuwe maps en nieuwe spelmodi bevatten, waaronder een nieuwe 3v3v3 modus genaamd Cutthroat.

 

 

De Multiplayer-presentatie heeft de fans van de serie behoorlijk tevreden gesteld en ze wachten allemaal met spanning op de release van het spel op 8 november. Voordat het zover is, is het tijd om het spel gratis uit te proberen en er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het platform dat je gebruikt om het spel te spelen en of je Call of Duty: Modern Warfare III hebt voorbesteld of niet. We hebben lle bèta-evenementen in een eerder artikel behandeld en de eerste begint morgen.

Als je de stappen van Task Force 141 wilt volgen in hun nieuwe avontuur en intense gevechten wilt aangaan in verschillende speltypen, dan is Call of Duty: Modern Warfare III jouw game. Zorg ervoor dat je de beste aanbiedingen voor Call of Duty: Modern Warfare III-codes voor alle platforms bekijkt met onze prijsvergelijker voordat je je exemplaar koopt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief