Modern Warfare III onthult zijn Zombies-modus

Modern Warfare III onthult zijn Zombies-modus

De Call of Duty-serie is een favoriet van de fans in al zijn vormen, maar er is één element dat de serie buiten PvP boven zijn concurrenten doet uitsteken en dat is de Zombies-modus. Call of Duty: Modern Warfare III belooft een vernieuwde ervaring om de serie aan de top te houden en Zombies gaan daar een belangrijk onderdeel van uitmaken. Deze spannende spelmodus is door de jaren heen een favoriet van de fans geworden en je kunt je geen Modern Warfare-game zonder voorstellen. Treyarch heeft eindelijk wat licht geworpen op de nieuwe versie van deze modus in Call of Duty: Modern Warfare III, waarin de spelers het in een open wereld tegen de ondoden zullen opnemen.

Operatie Deadbolt

Het speltype Zombies in Call of Duty: Modern Warfare III zal de spelers een heel ander soort ervaring bieden. Dit keer neem je het op tegen ondoden en levende bedreigingen. Aan de ene kant heb je de klassieke Zombies, die niets liever willen dan je vlees verslinden. Aan de andere kant zullen de leden van Terminus Outcomes, een particulier militair bedrijf, zich ook verzetten tegen je pogingen om hen te stoppen met het verzamelen van waardevolle grondstoffen. Task Force 141 zal het moeilijk krijgen om beide bedreigingen samen het hoofd te bieden in een nieuw hoofdstuk van het fan-favoriete speltype.

 

 

Zombies is een multi-stage ervaring die zich afspeelt in een open wereld waar je samenwerkt met andere internationale teams om de zombies in bedwang te houden. Het officiële bericht op de blog van Call of Duty: Modern Warfare III beschrijft de ervaring als volgt:

"Get ready to contain the incursion across different regions that escalate in difficulty, with core Zombies features and a cavalcade of secrets to discover. Ready up for an open-world, player-versus-environment (PvE) extraction survival experience shared with other squads, along with a number of special story missions. Expect to face a variety of unique elements, challenges, as well as cinematics to reinforce the major story developments."

Tretayrch heeft ook bevestigd dat Zombies bij de lancering van Call of Duty: Modern Warfare III beschikbaar zal zijn naast de Campaign- en Multiplayer-modi. Je kunt vanaf 10 november genieten van je favoriete ervaring op PC, PlayStation en Xbox. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker de sleutel tot het verkrijgen van je Call of Duty: Modern Warfare III CD-sleutel voor de beste prijs, ongeacht welk platform je kiest om het spel te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief