Een nieuwe Modern Warfare III onthulling komt eraan

Een nieuwe Modern Warfare III onthulling komt eraan

Call of Duty: Modern Warfare III begint de juiste ervaring te worden voor de fans van de iconische FPS-serie. Activision heeft al veel details over het spel onthuld en het ziet er geweldig uit. Nog niet zo lang geleden werd de nieuwe Zombies-modus onthuld en deze zal genoeg nieuwigheden bevatten om spelers te vermaken. Maar de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare III biedt veel meer dan dat en zal een ongeëvenaarde multiplayer-ervaring bieden die samengaat met nieuwe content voor Call of Duty: Warzone en de mobiele versie.

Blijf kijken voor meer

De release van Call of Duty: Modern Warfare III staat gepland voor 10 november op alle platforms. Daarom zullen we de komende weken veel informatie over de game krijgen. Activision heeft voor morgen een belangrijke livestream gepland waarin verschillende aspecten worden getoond van de nieuwigheden die naar de franchise komen met de release van het vervolg op Call of Duty: Modern Warfare II. Een teaser op X onthult dat er een aankomende Call of Duty: Next livestream is, die plaatsvindt op 5 oktober om 9 uur PT en verschillende beelden laat zien van Multiplayer, Zombies, Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Warzone Mobile.

 

 

Als je een doorgewinterde Call of Duty-speler bent, is het je misschien opgevallen dat de multiplayerbeelden een nieuwe map laten zien die je niet zou moeten kennen. Het is heel waarschijnlijk dat deze morgen wordt onthuld, samen met meer nieuwigheden. Het evenement is in elk geval een mooie opmaat naar het eerste Call of Duty: Modern Warfare III bèta-evenement, dat op 6 oktober van start gaat.

Activision wil met Call of Duty: Modern Warfare III de serie handhaven als de populairste in het genre en belooft veel nieuwigheden. Als je het niet wilt missen, houd dan de beste prijzen voor Call of Duty: Modern Warfare III CD Keys in de gaten met onze prijsvergelijker en haal je exemplaar nog voor de release in huis.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief