Modern Warfare III geeft details over zijn functies op PC

Modern Warfare III geeft details over zijn functies op PC

Alle fans van Call of Duty hebben het druk genoeg met de bèta-evenementen die plaatsvinden in de aanloop naar de release van Call of Duty: Modern Warfare III. Dit zijn geweldige gelegenheden om het aankomende spel gratis uit te proberen en te beslissen of het je geld en tijd waard is of dat je beter ergens anders groenere velden kunt zoeken. Tot nu toe heeft het eerste open bètaweekend behoorlijk wat spelers opgeleverd en het spel heeft zeer positieve recensies ontvangen. Het tweede open bètaweekend is al begonnen op PlayStation en gaat morgen van start voor spelers op Xbox en PC. Ondertussen blijft Activision meer details over de game onthullen in de aanloop naar de release op 10 november 2023.

Verbluffende beelden

Een recente Call of Duty: Modern Warfare III-video gaat in op de exclusieve functies die de PC-versie zal bevatten en laat ook indrukwekkend beeldmateriaal zien. Het spel ziet er beter uit dan al zijn voorgangers in de serie en het zal een breed scala aan visuele opties bevatten om de ervaring aan te passen.Call of Duty: Modern Warfare III ondersteunt 4K graphics en ultrawide schermen, evenals NVIDIA DLSS 3 en Reflex om een uitstekende ervaring te leveren aan de fans van de iconische FPS-serie. Met meer dan 500 aanpassingsopties in de game kun je de ervaring aanpassen aan jouw wensen en genieten van optimale gameplay op vele configuraties. Het spel wordt ook beschermd door RICOCHET Anti-Cheat, waardoor eerlijke competitie in multiplayer gegarandeerd is.

 

 

Of je nu liever geniet van de Campaign, Zombies of Multiplayer in Call of Duty: Modern Warfare III, de game heeft alles wat je nodig hebt op het gebied van prestaties en opties voor de PC. Het is aan jou om te beslissen op welk platform je in de voetsporen treedt van Task Force 141 en je opnieuw onderdompelt in de spannendste FPS-ervaring in het genre.

De terugkeer van de Call of Duty-serie staat gepland voor volgende maand op PC, PlayStation en Xbox. Zoals gewoonlijk is onze prijsvergelijker het beste hulpmiddel om goedkope Call of Duty: Modern Warfare III CD-sleutels te vinden en het spel op de eerste dag te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief