Eneba COM
 
 

Modern Warfare III bèta spelen vóór de release

Modern Warfare III bèta spelen vóór de release

De recente onthulling van Call of Duty: Modern Warfare III heeft veel spelers onverschillig gelaten, omdat veel van de dingen die in de presentatievideo werden getoond in de maanden voorafgaand aan het evenement waren uitgelekt. Toch blijft het spel een van de belangrijkste FPS-titels van dit jaar vanwege de enorme populariteit van de iconische serie. Veel fans hebben de Gamescom gevolgd en hoopten op een nieuwe video met meer informatie over het aankomende deel in de Call of Duty-serie. Activision stelde hen niet teleur en onthulde een gloednieuwe trailer gericht op de singleplayer campagne die een diepgaande blik biedt op de gameplay van Call of Duty: Modern Warfare III tijdens de missie Operation 627. Captain Price en zijn mannen moeten tijdens een nachtelijke overval een belangrijke VIP met kritieke informatie zien te ontvoeren.

 

 

Komende bèta-evenementen

Fans die meer geïnteresseerd zijn in multiplayer zullen blij zijn om te weten dat ze Call of Duty: Modern Warfare III kunnen uitproberen voordat het spel wordt uitgebracht. Activision organiseert in oktober twee bèta-evenementen. Beide evenementen bevatten verschillende multiplayer maps en gevechten in de Ground War-modus.

Weekend één is exclusief voor PlayStation-spelers. Het is een open bèta die loopt van 8 tot 10 oktober. Als je Call of Duty: Modern Warfare III op PlayStation 4 of PlayStation 5 hebt voorbesteld, kun je twee dagen eerder deelnemen aan dit bèta-evenement.

Weekend twee volgt hetzelfde patroon, met een open bèta die beschikbaar is op alle platforms en plaatsvindt van 14 tot 16 oktober. Degenen die het spel vooraf bestellen op pc, PlayStation of Xbox consoles krijgen Early Access tot het evenement, en zij zullen op 12 oktober beginnen met spelen. Dit evenement bevat crossplay.

Als je wilt deelnemen aan deze bèta-evenementen, kun je dus het beste onze prijsvergelijker gebruiken om te kijken wat de beste deals zijn voor Call of Duty: Modern Warfare III CD keys voor het platform van je keuze. Dan kun je de bèta veel langer spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief