Activision onthult Call of Duty: Modern Warfare III

Activision onthult Call of Duty: Modern Warfare III

De afgelopen maanden zijn er veel geruchten, lekken en controverses geweest over Call of Duty: Modern Warfare III. Naar elk nieuw deel in een van de populairste FPS-series aller tijden wordt reikhalzend uitgekeken door miljoenen spelers, en dat geldt ook voor dit deel. De hype ging door het dak toen de eerste teaser van het spel een paar dagen geleden werd onthuld, en het hoogtepunt van dat proces was de gameplay onthulling van het spel in Warzone tijdens een evenement dat gisteren plaatsvond. Als je de free-to-play versie van Call of Duty niet speelt of het evenement hebt gemist, kun je hieronder de volledige video bekijken.

 


Veel nieuwigheden

 

Call of Duty: Modern Warfare III zal een campagne bevatten die het verhaal in Modern Warfare II voortzet, met Captain Price en Task Force 141 die proberen te voorkomen dat Vladimir Makarov de wereld in chaos dompelt. Sledgehammer Games heeft nieuwe Open Combat Missions toegevoegd aan de campagne, die je op verschillende manieren kunt voltooien en waarin meerdere benaderingen voorkomen. Het idee is om de spelers van het spel te laten genieten hoe ze willen.

Aan de multiplayer kant belooft Call of Duty: Modern Warfare III de grootste verzameling maps ooit in de serie te leveren, inclusief vele favorieten voor de fans uit eerdere delen die voor deze game helemaal opnieuw zijn opgebouwd. Veel verbeteringen naast nieuwe en spannende functies, zoals een nieuwe Tactical Stance, de grootste kaart ooit gemaakt voor de Zombies-modus, de terugkeer van map voting en verbeterde reactiesnelheid, zijn slechts de kers op de taart voor een nieuwe Call of Duty.

Er is niet veel gezegd over de controverse over de mogelijkheid om items die zijn vrijgespeeld in Call of Duty: Modern Warfare II te gebruiken in het nieuwe spel. Sommige spelers klaagden over het feit dat het nieuwe deel mogelijk slechts "een dure uitbreiding" zou zijn in plaats van een volledige game. De onthulling van de gameplay heeft velen van hen waarschijnlijk van mening doen veranderen.

Call of Duty: Modern Warfare III verschijnt op 10 november voor pc, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One en PlayStation 4. De beste prijzen om je Call of Duty: Modern Warfare III CD-sleutel te bemachtigen vind je in onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief