Kinguin advent rest
 
 

Alan Wake 2 gameplay is meeslepender dan ooit

Alan Wake 2 gameplay is meeslepender dan ooit

Het recente Summer Game Fest heeft met succes de E3 vervangen als een van de belangrijkste videogame-evenementen in juni. We kregen de kans om nieuwtjes te ontdekken over een groot aantal aankomende games, waaronder de langverwachte Alan Wake 2. Nog niet zo lang geleden introduceerde Remedy Saga Anderson als een van de twee hoofdpersonen van het spel, en nu kunnen we haar in actie zien. Het spel biedt je twee verschillende avonturen die met elkaar verbonden zijn, het ene met de FBI-detective in de hoofdrol en het andere met de bekende bestsellerauteur die de serie een naam geeft: Alan Wake zelf.

Doe mee met Saga Anderson

Remedy had nog meer in petto voor de fans, en je kunt nu het eerste stukje gameplaybeelden van Alan Wake 2 bekijken in een spannende video. Saga Anderson verkent een schijnbaar verlaten huisje in de bossen rond Bright Falls terwijl ze een serie rituele moorden onderzoekt.

 

 

Zoals je kunt zien, lijken de gevechten boeiender dan in de vorige Alan Wake games. Actie en verhaal gaan hand in hand en dragen bij aan het creëren van een meer meeslepende ervaring. Remedy Entertainment heeft dit in een recent interview uitgelegd:

"It's a more cohesive package. That was something we were very much aware of from the first game; where it was story, then a lot of combat, and then a bit of story. Here we're trying to meld the story with combat and with exploration. We have cinematics, there's live action, all in a slightly more cohesive way."

Al met al heeft Alan Wake 2 een zeer goede uitgangspositie om een van de belangrijkste games van 2023 te worden in het survival horror genre. Vergeet niet dat je op onze website de beste aanbiedingen voor Alan Wake 2 CD keys voor alle platforms kunt vergelijken. De release van het spel staat gepland voor 17 oktober op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

26.75€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief