Instant Gaming EU
 
 

Dragon's Dogma 2 laat zijn functies zien in een video

Dragon's Dogma 2 laat zijn functies zien in een video

Dragon's Dogma 2 was dit jaar een van de sterren op de Tokyo Game Show. Het aankomende rollenspelavontuur van CAPCOM heeft de aandacht getrokken van veel spelers sinds zijn voorganger destijds erg populair was. De combinatie van RPG en hack-and-slash mechanieken zorgde voor een intense ervaring met veel aanpassingsmogelijkheden om een unieke held te creëren. De Arisen en zijn Peons komen terug in Dragon's Dogma 2. In het spel zullen ze het tegen alle verwachtingen opnemen in een meeslepend avontuur dat zich afspeelt in een fantasiewereld. CAPCOM heeft tijdens het recente evenement in Japan meer details over het spel en de functies onthuld.

 

 

Veel gameplay-opties

In Dragon's Dogma 2 kun je kiezen uit vier verschillende beroepen voor je avatar. De Arisen kan een vechter, een magiër, een dief of een boogschutter zijn. Elk van deze klassen heeft unieke vaardigheden die een specifieke gameplaystijl bevorderen. Terwijl vechters stevige tanks zijn die zware schade kunnen weerstaan en hun metgezellen kunnen verdedigen in melee gevechten, kunnen boogschutters elke individuele bedreiging van een afstand aanpakken, ongeacht of ze zich hoog in de lucht bevinden. Magiërs kunnen krachtige gebiedseffectaanvallen gebruiken om hun tegenstanders te decimeren of hun bondgenoten met magie te versterken. Tot slot zijn Thieves behendige vechters die dolken dragen en veel schade kunnen aanrichten.

Het karakterontwikkelingssysteem gaat nog een stapje verder in Dragon's Dogma 2. De introductie van geavanceerde beroepen biedt nog meer mogelijkheden om je personage op te bouwen. Mystic Spearhand en Magick Archer combineren arcane krachten met wapenaanvallen om hun gevechtscapaciteiten te verbeteren.

Over het geheel genomen is Dragon's Dogma 2 een intense verhaalgedreven RPG-ervaring in een gevaarlijke wereld. Het spel bevat dynamische actiegevechten en biedt je veel keuzes om het verhaal te volgen. De game is momenteel in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Hoewel er nog geen releasedatum bekend is gemaakt, kun je met onze prijsvergelijker de beste deals voor Dragon's Dogma 2 CD keys vinden zodra ze beschikbaar zijn. Als je van actie-RPG's houdt, kan dit een goede keuze voor je zijn naast Lies of P en Starfield.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief