Een nieuw Halo spel is in de maak

Een nieuw Halo spel is in de maak

Halo is een serie die al bijna 20 jaar door veel spelers gewaardeerd wordt, sinds het eerste deel, Halo: Combat Evolved, in 2001 verscheen. Het is ook een van de vlaggenschip-licenties van de Xbox consoles, en het is ook al vele jaren een van de belangrijkste verkoopargumenten voor de Microsoft consoles. Het volgende deel in de serie, Halo Infinite, trok de aandacht van spelers toen het tijdens E3 2018 werd onthuld. Het was echter niet zo populair tijdens de Xbox Showcase die plaatsvond op 23 juli 2020, waarin enkele gameplay sequenties getoond werden, want de graphics van het spel kregen wat harde kritiek.

De release van Halo Infinite werd een paar maanden geleden naar 2021 verschoven, en nu ontdekken we dat een ander Halo spel momenteel in ontwikkeling is. Zoals vaak het geval is, heeft een werkaanbieding het bestaan onthuld van wat zeer zeker een nieuw, nog onaangekondigd project lijkt te zijn. Er staat een vacature op de site van Microsoft voor een producer positie "voor een nieuw project in de wereld van Halo". Hoewel dit weinig ruimte voor twijfel laat, is er nog geen officiële aankondiging over dit onderwerp gedaan.

 

 

Uit dit aanbod blijkt geen enkele echte informatie over de aard van dit Halo spel, anders dan dat het een AAA titel is, maar dat is niet verwonderlijk. Dit nieuwe project zal ongetwijfeld ofwel een opvolger van Halo Infinite zijn, ofwel een nieuw deel in de RTS serie Halo: Wars, maar het is moeilijk te zeggen welke van beide. Het is ook mogelijk dat 343 Industries ons met een nieuw concept zal verrassen.

We zouden graag meer over dit project weten in de komende maanden en hopelijk nog voor Halo Infinite beschikbaar is, wat ergens in 2021 moet gebeuren.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief