Instant Gaming EU
 
 

Dragon's Dogma 2 onthult nieuwe roeping in Sony's State of Play

Dragon's Dogma 2 onthult nieuwe roeping in Sony's State of Play

Sony's State of Play onthulde nieuwe en spannende informatie over het langverwachte Dragon's Dogma II voor de release op 22 maart 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

De gameplaytrailer introduceert de nieuwe roeping Warfarer, die exclusief door de Arisen kan worden gebruikt en toegang heeft tot alle wapens. De video belicht ook een mysterieuze dreiging die de trouwe Pawn metgezellen van de Arisen teistert, de vocation maisters die de hoofdrolspeler toegang geven tot vaardigheden van hoog niveau, en laat verder de nieuwe gameplay zien tegen de ongekende vijanden waarmee spelers te maken zullen krijgen.

 

 

De roeping Warfarer is een manusje-van-alles. Hij kan alle wapens hanteren en verschillende vaardigheden van andere beroepen gebruiken, maar zijn basiseigenschappen zijn lager dan normaal. Met verschillende wapens kan de Warfarer op elke situatie reageren en combo's maken die de grenzen van het beroep overschrijden. De lagere basisstats van de Warfarer vereisen dat hij gebruikmaakt van de situationele sterke punten van verschillende wapentypes om op gelijke voet te staan met andere beroepen met gespecialiseerde sterke punten.

Warfarer is de tweede nieuwe roeping die wordt geïntroduceerd in Dragon's Dogma II. In een eerdere gameplaytrailer werd de roeping Trickster onthuld, die het wierookvat hanteert en illusies oproept om vijanden te verwarren of bondgenoten buffs te geven. Het is de eerste volledig ondersteunende roeping in het spel.

Dragonsplague is een besmettelijke ziekte die Pawns infecteert als ze tussen werelden reizen. In plaats van verzwakt te raken, zouden pionnen met de ziekte opmerkelijke prestaties leveren en opvallend brutaal worden in hun spraak en gedrag. Volgens de legende zullen de symptomen van de drakenplaag, wanneer ze een terminaal stadium bereiken, resulteren in een verwoestende rampspoed, maar de waarheid van deze beweringen is onzeker.

En de nieuwste update gaat over Vocational Mastery. Tijdens je reizen kom je als speler roepingenmeesters tegen die hun gekozen roeping tot in de puntjes beheersen. Als je je relatie met een roepmeester verdiept en hun goedkeuring krijgt, kun je toegang krijgen tot hun roeping, of ze kunnen je unieke tomes geven die vaardigheden van hoog niveau aanleren, de "maister's teachings".

Dragon's Dogma II is er bijna. De game verschijnt op 22 maart 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Wie de reis van Arisen wil herbeleven, kan onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste CD-sleutelaanbiedingen van Dragon's Dogma II en een uitgestrekte open fantasiewereld ervaren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief