Instant Gaming EU
 
 

Final Fantasy XIV: Dawntrail introduceert een nieuwe klasse

Final Fantasy XIV: Dawntrail introduceert een nieuwe klasse

De nieuwste uitbreiding voor het Final Fantasy XIV-universum komt er binnenkort aan en zit vol nieuwigheden die ervoor zorgen dat de MMORPG de populairste in het genre blijft. De titel van Square Enix slaagde er een tijdje geleden in om World of Warcraft te overtreffen als meest gespeelde en blijft die positie vasthouden. De release van de Endwalker-uitbreiding droeg bij aan de consolidatie van het enorme aantal spelers dat Eorzea bezoekt om te genieten van ongelooflijke avonturen. Nu wil Final Fantasy XIV: Dawntrail hetzelfde doen met de toevoeging van nieuwe functies.

Ontdek de Pictomancer

Final Fantasy XIV: Dawntrail voegt veel nieuws toe aan een al enorm universum. Nieuwe quests, nieuwe locaties om te verkennen, nieuwe vijanden en een nieuwe episode in een lange verhaallijn die meerdere hoofdstukken beslaat, zijn slechts enkele van de toevoegingen die naar het spel komen. Net als bij de vorige uitbreiding kunnen spelers ook bij Dawntrail een gloednieuwe functie voor hun personages vrijspelen. De Pictomancer is een schadeveroorzaker die een breed scala aan magische effecten kan ontketenen met behulp van een kwast en speciale verf. Ze transformeren elementaire magie in kleurrijke en uniek uitziende vaardigheden die hun vijanden kunnen vernietigen, maar ook hun bondgenoten kracht kunnen geven.

 

 

Hoewel Pictomancers een interessante aanvulling zullen zijn voor elke groep spelers, zal de release van Final Fantasy XIV: Dawntrail zeker veel mogelijkheden bieden voor alle spelers, ongeacht welke klasse ze kiezen om te spelen. De release van de uitbreiding staat gepland voor komende zomer en het zal een must-have zijn voor alle fans van de MMORPG.

Natuurlijk zullen de beste deals voor Final Fantasy XIV: Dawntrail codes vóór de releasedatum beschikbaar zijn tegen de beste prijzen met onze prijsvergelijker. Tot die tijd kun je met Final Fantasy XIV: Endwalker genieten van de beste ervaring in het genre volgens een meerderheid van de spelers.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief