You are here
We also support
 
 
 
 

Final Fantasy XIV krijgt een nieuwe uitbreiding

Final Fantasy XIV krijgt een nieuwe uitbreiding
NEWS 17 mei 2021 15:00

Uitbreidingen publiceren is een gebruikelijke manier om de belangstelling van MMORPG spelers vast te houden. Zo nu en dan krijgen de meeste spellen in het genre extra inhoud via een uitbreiding, en Final Fantasy XIV is geen uitzondering op de regel. Shadowbringers verscheen in juni 2019 en het breidde de inhoud uit in een spel dat al een enorme fantasiewereld heeft en een overvloed aan mogelijkheden als het gaat om rassen en klassen om uit te kiezen. Het bracht twee nieuwe klassen naar het spel, de Gunner en de Dancer, en ook een verhoging van de level cap, nieuwe uitrusting en crafting recepten, een nieuwe verhaallijn, uitdagingen, gameplay systemen, en meer. Maar Square Enix blijft Final Fantasy XIV verbeteren met meer inhoud en er is net een nieuwe uitbreiding aangekondigd: Endwalker.

Final Fantasy XIV: Endwalker is een aankomende uitbreiding voor het oorspronkelijke spel. Hoewel spelers verwachtten het wat eerder te zien, is de ontwikkeling ervan nogal traag verlopen door de pandemie. De release is gepland voor 23 november 2021, en het is vrij waarschijnlijk dat er geen vertragingen zullen zijn. Square Enix heeft een video gepubliceerd om het aan te kondigen.

 

 

Het is heel opmerkelijk dat Final Fantasy XIV er na zijn tweede lancering in geslaagd is voor zichzelf een stabiele spelersbasis te behouden. Het spel, dat oorspronkelijk in een andere vorm uitkwam, overtuigde spelers in het begin helemaal niet, maar de toekomstige release van Final Fantasy XIV: Endwalker bewijst dat het nu in goede gezondheid verkeert. De uitbreiding brengt twee nieuwe klassen, de Sage en de Reaper. Ook komt de mannelijke Viera als nieuw ras beschikbaar en komt er weer een level cap verhoging. Natuurlijk komen er nieuwe gebieden bij om te verkennen, vijanden om te verslaan, kerkers, en meer, maar de belangrijkste toevoeging in de uitbreiding is de verhaallijn, die een eind zal maken aan de huidige verhaallijn in het spel. Niemand weet wat er na Final Fantasy XIV: Endwalker zal gebeuren, maar we zijn er zeker van dat Square Enix een spannende verhaallijn voor ons allemaal klaar zal hebben liggen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief