Final Fantasy XIV actualiseert zijn benodigdheden voor Endwalker

Final Fantasy XIV actualiseert zijn benodigdheden voor Endwalker

Nu dat de release van de aankomende uitbreiding voor Final Fantasy XIV dichterbij komt, wint Square Enix's massively multiplayer online role-playing speel aan relevantie en ook een groeiend aantal spelers toont belangstelling voor het spel. In feite is het spel momenteel het meest gespeelde MMORPG wereldwijd, met bijna 2,5 miljoen spelers die dagelijks actief zijn. De teleurstelling van veel spelers over de huidige toestand van World of Warcraft heeft daar natuurlijk ook iets mee te maken, maar Final Fantasy XIV biedt een behoorlijk solide ervaring en het heeft door eigen verdiensten de top bereikt.

De release van de Endwalker uitbreiding zal ongetwijfeld de aandacht trekken van nog meer spelers en Square Enix wil dat ze klaar zijn voor de grafische update die met de uitbreiding komt. Final Fantasy XIV is al acht jaar oud, en de systeemeisen om het spel op de PC te spelen zijn al verschillende keren bijgewerkt. De laatste keer gebeurde dat voor het verschijnen van de uitbreiding Shadowbringers en je kunt hier de systeemspecificaties bekijken waaraan je computer zal moeten voldoen als je het spel in de beste omstandigheden wilt spelen als de nieuwe uitbreiding arriveert.

 

 

Het is ook mogelijk de prestaties van je PC te testen bij het spelen van Endwalker vóór de release van de uitbreiding, want er is een benchmark tool die je kunt downloaden. De test omvat bepaalde cutscenes en ook toegang tot de character creator in het spel, en laat je vergelijken tussen verschillende grafische voorinstellingen, waaronder High en Standard voor Desktop en Laptop, en ook Maximum instellingen. Aan het eind van de test krijg je een score en ook een gedetailleerd verslag van de prestaties van je computer.

Met twee nieuwe banen voor de spelers en een nieuw gebied om te verkennen, komt Endwalker op 23 november.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief