Final Fantasy XIV-servers offline ter voorbereiding op de release van Dawntrail

Final Fantasy XIV-servers offline ter voorbereiding op de release van Dawntrail

Final Fantasy XIV: Dawntrail is de laatste in een lange lijst van uitbreidingen die hebben bijgedragen aan het behoud van Square Enix' MMORPG als de nummer 1 in het genre. Elke nieuwe uitbreiding, waaronder Heavensward, Stormblood, Shadowbringers en Endwalker hebben veel extra content aan het spel toegevoegd. Met nieuwe banen voor je personage om uit te kiezen, nieuwe episodes in het verhaal en een groot aantal nieuwe quests en locaties om te verkennen, is Final Fantasy XIV nu veel groter. De aankomende uitbreiding Dawntrail volgt hetzelfde pad als zijn voorgangers en komt morgen vol nieuwigheden. De spannendste zijn onder andere twee nieuwe banen, Viper en Pictomancer, een verhoging van de level cap en een aanzienlijke upgrade van de graphics van het spel. Het implementeren van dit alles laat echter nog even op zich wachten door Square Enix.

Servers down

De aankomende release van Final Fantasy XIV: Dawntrail heeft de fans van de serie de mogelijkheid ontnomen om het spel te spelen. De servers zijn gisteren offline voor uitgebreid onderhoud en om de lancering van morgen voor te bereiden, en ze zullen pas morgen om ongeveer 11 uur CEST weer beschikbaar zijn. De massale toestroom van spelers die vanaf morgen proberen in te loggen in het spel kan wat problemen veroorzaken door overbelasting van de server, maar Square Enix is van plan dit tot een minimum te beperken na de problemen die ze hadden tijdens de release van Endwalker. Je kunt echter verwachten dat je een tijdje in de rij zult staan als je probeert in te loggen op het spel zodra de servers zijn opgestart. In ieder geval zal de ontwikkelstudio AFK-spelers in de gaten houden om de wachttijd te verminderen.

 

 

De grafische revisie van Final Fantasy XIV is niet gekoppeld aan de uitbreidingen en alle spelers zouden er hun voordeel mee moeten doen. Het zal zeker een positieve invloed hebben op de gameplay en het aantrekkelijker maken. Of je nu fan bent van de populairste MMORPG of deze nog moet ontdekken, gebruik gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Final Fantasy XIV: Dawntrail-code te kopen en toegang te krijgen tot alles wat de uitbreiding te bieden heeft.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief