Final Fantasy XIV Dawntrail lanceringstrailer verhoogt de hype voor de uitbreiding

Final Fantasy XIV Dawntrail lanceringstrailer verhoogt de hype voor de uitbreiding

Square Enix heeft het onmogelijke bereikt met Final Fantasy XIV. Niet alleen heeft het spel een mislukte lancering overleefd, maar het heeft ook World of Warcraft overtroffen in het aantal spelers, wat een hele prestatie is als je bedenkt dat de MMORPG van Blizzard al sinds de lancering aan de top van het genre staat. Final Fantasy XIV heeft in de loop der jaren steeds meer spelers weten te overtuigen sinds de reboot in zijn huidige vorm. De meesten van hen zijn echte fans geworden en zijn het spel uitbreiding na uitbreiding blijven steunen. Het geheim van zo'n succes is een solide en meeslepende ervaring die bij elke release wordt vernieuwd met extra functies, nieuwe klassen en nieuwe hoofdstukken in het spannende verhaal.

Final Fantasy XIV: Dawntrail komt binnenkort uit als vijfde uitbreiding voor de populaire MMORPG, en het zal veel nieuwigheden met zich meebrengen. Square Enix heeft onlangs de lanceringstrailer voor de uitbreiding vrijgegeven en die kun je hieronder bekijken.

 

 

Klaar voor een nieuw avontuur

De release van Final Fantasy XIV: Dawntrail staat gepland voor 2 juli 2024. De aankomende uitbreiding zal veel extra content aan de game toevoegen, waaronder een nieuw hoofdstuk in het verhaal dat je meeneemt naar het onontdekte continent Tural. De grootste hoogtepunten zijn de gloednieuwe Pictomancer en Viper banen en het nieuwe vrouwelijke Hrothgar speelbare ras. Hierdoor krijgen spelers nieuwe spelmogelijkheden. Final Fantasy XIV: Dawntrail komt echter ook met een belangrijke update voor de graphics van het spel, zo groot dat sommige spelers het spel misschien niet kunnen spelen tenzij ze hun pc updaten.

 

 

Als je je afvraagt of je pc de nieuwe graphics aankan, moet je de benchmark tool van Square Enix bekijken, die speciaal is ontworpen om de graphics van de uitbreiding op je computer te testen en je te vertellen of je een upgrade nodig hebt. Als je klaar bent om het spel te spelen, ga dan naar onze prijsvergelijker om de goedkoopste Final Fantasy XIV: Dawntrail digitale codes te vinden voor de release van de uitbreiding, zodat je op de eerste dag naar Tural kunt reizen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief