Het gerucht over Halo Infinite's Battle Royale lijkt ongegrond te zijn

Het gerucht over Halo Infinite's Battle Royale lijkt ongegrond te zijn

Een paar dagen geleden werden we wakker en hoorden we een gerucht dat veel fans van de Halo-serie verdacht maakte. Ontwikkelaar 343 Industries was niet erg informatief over Halo Infinite of de releasedatum. Dit feit, gecombineerd met de grote populariteit van de serie, maakt de weg vrij voor het verschijnen van dergelijke geruchten. Volgens de geruchten zou Halo Infinite voor alle spelers een gratis Battle Royale-stand krijgen als deze volgend jaar wordt uitgebracht. De zaak is een paar weken geleden bij Reddit aan de orde gesteld, maar het is pas sinds kort aan de orde. Dit keer heeft 343 Industries besloten om te reageren op het gerucht, en de manager van de Halo-community, Brian Jarrad, heeft dit gedaan via Twitter. Hij beweert dat zo'n gerucht "ongegrond" is en bevestigt dat ze deze maand een update van het spel zullen uitbrengen.

 

"Niets krijgt een maandag na de vakantie zo'n frisse, ongegronde Halo Infinite geruchten."

"Trouwens, ja, ik ben me ervan bewust dat we dit probleem kunnen helpen oplossen met echt nieuws. We hebben zeker nog een paar dingen die we niet hadden kunnen bespreken. We zijn bezig met het samenstellen van een eindejaars-update."

 

Het is opmerkelijk dat zelfs als het gerucht echt ongegrond is, het niet noodzakelijkerwijs betekent dat het niet waar is. Halo Infinite zou een goede kandidaat zijn voor een Battle Royale-speltype, en het zou niet verwonderlijk zijn dat het uitkomt, gezien het feit dat het een functie is die wordt toegevoegd aan vrijwel elke shooter-videogame die na het enorme succes van Fortnite is uitgebracht. Hoe dan ook, als je echt wilt voorkomen dat er over Halo Infinite wordt gespeculeerd, dan moet de studio zeker meer communiceren over het spel, waarvan de release al is vertraagd, wat de fans van de serie nog nieuwsgieriger maakt naar het spel.

Als je een van die fans bent, moet je het doen met de spellen in Halo: The Master Chief Collection totdat Halo Infinite ergens in 2021 wordt uitgebracht. Het spelen van de oude spellen met verbeterde graphics en enkele gloednieuwe functies klinkt niet zo slecht, en je kunt ze nu ook op je PC spelen.

 

 

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief