Halo Infinite zal crossplay voor multiplayer bevatten

Halo Infinite zal crossplay voor multiplayer bevatten

Het spel werd voor het eerst aangekondigd in 2018 en de release was oorspronkelijk gepland voor de lancering van de Xbox Series X/S, maar de ontwikkeling van Halo Infinite verliep traag, vooral in het laatste jaar. De gameplay ervan werd getoond op het Xbox Games Showcase evenement in juli 2020 en het kreeg een zeer gemengde, zo niet ronduit kille ontvangst van gamers. De gezichtsanimaties en de algemene grafische kwaliteit van het spel voldeden niet aan de verwachtingen van de spelers en zagen er een beetje gedateerd uit. Gelukkig is er sindsdien iets veranderd en een tweetal studio's, Sperasoft en Certain Affinity, hielpen 343 Industries een handje.

Halo Infinite staat nu gepland voor het eind van het jaar, maar een precieze verschijningsdatum hebben we nog steeds niet in zicht. Anderzijds onthult het officiële Xbox blog dat Halo Infinite crossplay zal bieden voor de multiplayer mode, en Matt Booty, hoofd van Xbox Games Studio, gaf enkele details over de PC versie:

 

We hebben nauw samengewerkt met de PC gemeenschap om ervoor te zorgen dat Halo Infinite de ideale ervaring levert op de PC, met onder andere populaire functies als ultrabreed scherm compatibiliteit, de mogelijkheid om een actie aan drie verschillende toetsen toe te wijzen, een grote verscheidenheid aan geavanceerde grafische opties, en meer. We willen ervoor zorgen dat Halo de PC gemeenschap trots maakt.

 

 

Het lijkt erop dat degenen die van plan zijn Halo Infinite op de PC te spelen niet buitengesloten zullen worden. We zouden spoedig meer informatie moeten hebben over de andere versies en waarschijnlijk ook een verschijningsdatum voor Halo Infinite. Gezien het feit dat onlangs de E3 2021 werd aangekondigd en dat Xbox daar aanwezig zal zijn, zou het evenement de perfecte omgeving kunnen zijn voor zo'n aankondiging. Intussen kun je de beste prijs van Halo Infinite in de gaten houden via onse prijsvergelijker, en zelfs een waarschuwing instellen om gewaarschuwd te worden als de prijzen dalen.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief