Instant Gaming EU
 
 

Lords of the Fallen heeft een releasedatum

Lords of the Fallen heeft een releasedatum

De reboot van de iconische actie-RPG van DECK13 en CI Games komt na lang wachten dit najaar eindelijk uit. De fans van het spel uit 2014 zien in de nieuwe Lords of the Fallen een mooie kans om zich bij de Dark Crusaders aan te sluiten in hun strijd tegen de demonengod Adyr. De komende titel is geen geremasterde versie van de klassieker en het verhaal speelt zich duizend jaar na de gebeurtenissen in het eerste spel af. In dit epische avontuur staat de kwaadaardige demonengod op het punt te herrijzen en de Dark Crusaders zullen verder moeten gaan dan de grenzen van deze wereld om dat te voorkomen. 

In Lords of the Fallen reis je tussen het rijk van de levenden en het rijk van de doden terwijl je het in spannende gevechten opneemt tegen uitdagende tegenstanders. Net als zijn voorganger heeft de nieuwe Lords of the Fallen een gevechtssysteem dat doet denken aan de Dark Souls-serie. Het is meedogenloos, hard en wreed, en het vereist dat je je vaardigheden beheerst als je de overwinning wilt behalen. 

 

 

Als Dark Crusader hanteer je een artefact waarmee je naar believen tussen beide werelden kunt oversteken. Dit vermogen zal van onschatbare waarde blijken te zijn om puzzels op te lossen en geheimen te ontdekken, maar het kan je duur komen te staan, want zodra je het dodenrijk binnenstapt ben je het doelwit van nachtmerrieachtige monsters. Wen er maar snel aan, want telkens als je sterft in de wereld van de levenden, sta je op in de wereld van de doden. 

Komt dit najaar uit

Met verbazingwekkende graphics gemaakt met de Unreal 5 engine, negen klassen om uit te kiezen, en de mogelijkheid om een andere speler uit te nodigen voor je campagne in de multiplayer online modus, zal de nieuwe Lords of the Fallen een favoriet worden van de fans van het genre. De release van het spel staat gepland voor 13 oktober op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Je kunt je Lords of the Fallen CD-sleutel nu al goedkoop pre-orderen met onze prijsvergelijker.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief