Lords of the Fallen is nu behoorlijk moeilijker

Lords of the Fallen is nu behoorlijk moeilijker

Lords of the Fallen heeft de fans van het originele spel uit 2014 weten te overtuigen met zijn gedetailleerde graphics en spannende gameplay. Ontwikkelaar Hexworks heeft zelfs na de release hard gewerkt om het spel de aandacht van miljoenen spelers waardig te laten zijn, vooral diegenen die van Souls-achtige spellen houden. De mogelijkheid om in het spel de grens tussen de wereld van de levenden en de wereld van de doden over te steken, draagt bij aan het leveren van een unieke ervaring die al een flink aantal spelers heeft weten te boeien. Lords of the Fallen krijgt de komende weken ook extra content om de gameplay te verbeteren met nieuwe functies.

Het uitdagingsniveau verhogen

Lords of the Fallen is geen makkelijk spel, maar het wordt nog steeds als makkelijker beschouwd dan andere titels in het genre, zoals Elden Ring. De moeilijkheidsgraad van het spel heeft sommige spelers geërgerd sinds het uitkwam, omdat ze het te makkelijk vonden, maar die dagen zijn nu voorbij. Hexworks heeft een update uitgebracht voor Lords of the Fallen die eindbazen een stuk uitdagender maakt door nieuwe sets bewegingen, verbeterde gedragingen en agressievere speelstijlen toe te voegen.

De update introduceert ook een nieuw lock-on systeem waarmee je uit verschillende instellingen kunt kiezen om beter bij je speelstijl aan te sluiten. Tot slot bevat update v.1.1.326 ook aparte balanswijzigingen voor PvE en PvP om de prestaties van elke spreuk en vaardigheid beter af te stemmen op de situatie en een solide ervaring te bieden.

 

 

Deze veranderingen zijn slechts een deel van de veranderingen die zijn beloofd in de Lords of the Fallen roadmap voor 2023 die onlangs is onthuld. We zullen hier de komende weken meer van zien. Je kunt de gedetailleerde Update v.1.1.326 patch notes bekijken om de omvang van de nieuwste veranderingen te weten te komen. Om een goedkope Lords of the Fallen PC-code te kopen, hoef je natuurlijk alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief