Bekijk hier de uitgebreide gameplaypresentatie van Lords of the Fallen

Bekijk hier de uitgebreide gameplaypresentatie van Lords of the Fallen

Of je Lords of the Fallen uit 2014 nu leuk vond of niet, de reboot van het spel zal je niet onverschillig laten. Het aankomende Lords of the Fallen is een actie-RPG-avontuur dat zich afspeelt in een fantasiewereld en waarin je het als een van de Dark Crusaders opneemt tegen Adyr, de demonische God. Hoewel het spel de principes van zijn voorganger volgt, bevat de nieuwe versie van het spel zeer interessante nieuwigheden, waaronder een uitgestrekte, onderling verbonden wereld, nieuwe en verbeterde graphics en online multiplayer.

Ontwikkelaar Hexworks heeft een video uitgebracht met 17 minuten aan spannende gameplaybeelden die dienen als introductie tot het spel. Je kunt de Lords of the Fallen Extended Gameplay Presentation hieronder bekijken.

 

 

Een nieuwe kijk op een episch avontuur

Lords of the Fallen bevat tactische, op actie gebaseerde gevechten die doen denken aan titels als Elden Ring en Dark Soulss, maar de game geeft zijn eigen draai aan de gameplaymechanieken om een unieke ervaring te bieden. Met twee onderling verbonden werelden om te verkennen, biedt de game je een interessante dualiteit en gebruikt deze om een uniek scenario te genereren. Hoewel het verkennen van en vechten tegen de dienaren van Adyr in de wereld Axiom je hoofddoel is, is Lords of the Fallen een van die spellen waarin elke fout je dood tot gevolg heeft. In plaats van helemaal opnieuw te moeten beginnen of vanaf een Opslagpunt, herrijs je onmiddellijk in de wereld van Umbral als je sterft. Deze duistere en verwrongen versie van de wereld van de levenden wordt bevolkt door gevaarlijke ondoden en biedt je een tweede kans om je avontuur voort te zetten als je Axiom weer weet te bereiken.

Met meer dan 100 verschillende wapens om uit te kiezen en magie biedt Lords of the Fallen je een enorme verscheidenheid aan builds en tactische opties om het in gevechten op te nemen tegen enorme eindbazen en dodelijke vijanden. Je kunt de held worden die je wilt zijn met een groot aantal aanpassingsopties. Wat betreft multiplayer is Lords of The Fallen voorzien van naadloze co-op, maar je kunt je spel ook openstellen voor helden uit andere rijken die jouw wereld binnenvallen en jou kunnen aanvallen.

De release van de nieuwe Lords of the Fallen staat gepland voor 13 oktober op PC, PS5 en Xbox Series X/S. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen te bekijken en Lords of the Fallen goedkoop te krijgen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief