Lords of the Fallen krijgt een vervolg

Lords of the Fallen krijgt een vervolg

De nieuwe Lords of The Fallen is erin geslaagd om de fans het originele spel dat CI Games in 2014 uitbracht te doen vergeten. De verbeterde versie van deze actie-RPG heeft veel betere graphics en een flink aantal gameplayverbeteringen die het een superieure optie maken in vergelijking met zijn voorganger. Door de franchise opnieuw op te starten, is HEXWORKS erin geslaagd een grote verwachting te wekken rond het nieuwe spel, dat een uitdagende ervaring biedt aan degenen die duizend jaar na de gebeurtenissen in de eerste titel de demonische god Adyr en zijn volgelingen willen bestrijden. Met prachtige graphics, een spannende campagne die je alleen of met hulp van andere spelers kunt voltooien en een duale wereld vol gevaren is Lords of the Fallen de natuurlijke keuze voor wie op zoek is naar een uitstekende tactische gevechtservaring buiten Elden Ring en de Dark Souls-serie.

Niet op Steam

Lords of the Fallen had al snel na de release een groot succes en biedt nog steeds een ervaring die de moeite waard is om uit te proberen. HEXWORKS denkt echter al na over de toekomst van de franchise. De ontwikkelstudio heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Lords of the Fallen. Het nieuwe spel komt in 2026 uit op consoles en pc, maar niet alle spelers zullen bij de lancering van het spel kunnen genieten. Het blijkt dat CI Games een contract tekent met Epic Games voor de "exclusieve wereldwijde distributierechten... op het pc-platform voor de gehele levenscyclus van het product". Dit betekent dat het nieuwe deel in de Lords of the Fallen-serie niet beschikbaar zal zijn op Steam.

 

 

Er is op dit moment nog geen informatie beschikbaar over de nieuwe Lords of the Fallen-titel, hoewel sommige geruchten wijzen op de titel Death of the Fallen. CI Games zal zeker meer details over de game onthullen naarmate het ontwikkelingsproces vordert. Ondertussen blijft Lords of the Fallen een zeer solide keuze als je op zoek bent naar een meeslepende ervaring met soul-achtige gevechten. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste aanbiedingen voor Lords of the Fallen digitale codes te bekijken voor alle platforms, inclusief Steam natuurlijk. Met 9 personageklassen en meer dan 100 wapens om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden dat bij jouw favoriete speelstijl past om dit epische avontuur te voltooien.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief