Lords of the Fallen wordt geen gemakkelijk spel

Lords of the Fallen wordt geen gemakkelijk spel

Ondanks de recente toename van Souls-achtige games, zal de aankomende nieuwe versie van CI Games' klassieker uit 2014 niet van het oorspronkelijke pad afwijken. Lords of the Fallen belooft een uitdagend avontuur dat zich afspeelt in twee overlappende werelden, met de nadruk op de moeilijkheidsgraad. Als iemand dacht dat Hexworks zou kiezen voor een eenvoudigere versie van het spel om een bredere spelersgroep aan te spreken, dan moeten ze daar misschien nog eens over nadenken, want Lords of the Fallen zal geen gemakkelijke modus hebben.

Twee werelden, twee keer zo moeilijk

In Lords of the Fallen zal het omgaan met de gebeurtenissen in Axiom al moeilijk genoeg zijn voor jou als Dark Crusader, maar als je sterft, en dat zul je vrij vaak doen, zul je vast komen te zitten in Umbral totdat je een manier kunt vinden om terug te keren naar de wereld van de levenden. De monsters en bedreigingen in de dodenwereld zijn veel uitdagender en daarom moet je bij je tweede kans om je avontuur voort te zetten nog voorzichtiger zijn.

Het kan zelfs zijn dat je Umbral op eigen houtje moet bezoeken, want veel puzzels in het spel kun je alleen oplossen met een speciale lantaarn waarmee je tijdelijk achter de sluier kunt kijken. Wat in de ene wereld een onbegaanbare klif lijkt, kan in de andere wereld een smalle brug zijn. De vraag is of je dapper en vaardig genoeg bent om de monsters te trotseren die je in de andere wereld te wachten staan.

 

 

De hoge moeilijkheidsgraad van Souls-achtige spellen is een van hun belangrijkste verkoopargumenten. In de loop van een paar uur keer op keer sterven terwijl je tegen een bepaalde eindbaas in Elden Ring vecht, kan zo frustrerend zijn dat je het wel wilt opgeven, maar er gaat niets boven het gevoel van prestatie als het je eindelijk lukt om je tegenstander te verslaan. Je zou kunnen denken dat het spel in de coöperatieve modus makkelijker is als je de hulp van een vriend inroept, maar je moet niet vergeten dat het zelfs nog uitdagender kan zijn vanwege de PvP-mechanica. Wees altijd voorbereid op een invasie, want bekwame tegenstanders kunnen gevaarlijker zijn dan welk monster dan ook.

Lords of the Fallen is binnenkort verkrijgbaar. De release van het spel staat gepland voor 13 oktober op PS5, Xbox Series X en PC. Je kunt de beste deals voor Lords of the Fallen CD keys vinden met onze prijsvergelijker als je je vanaf dag één wilt onderdompelen in dit epische avontuur.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief