Lords of the Fallen onthult zijn roadmap voor 2023

Lords of the Fallen onthult zijn roadmap voor 2023

Lords of the Fallen is een groot succes en een van de beste soul-achtige games van het jaar naast Lies of P. Het lijkt logisch dat de ontwikkelaar van de game graag wil profiteren van de populariteit door extra content voor de game uit te brengen. Hexworks weet dat natuurlijk en staat klaar om een heleboel content uit te brengen die eerder in het spel zal komen dan de fans hadden verwacht. De studio heeft de post-launch roadmap voor 2023 onthuld en deze zit boordevol extra content. Het is zo veel dat het bijna een prestatie zal zijn als ze het uitbrengen voor het einde van het jaar.

Een druk jaar voor Hexworks

Het is niet zo dat Lords of the Fallen helemaal geen content heeft gekregen sinds de release. Spelers hebben onlangs kunnen genieten van een Halloween-evenement en daarvoor zijn er verschillende verbeteringen aangebracht aan veel aspecten van het spel, waaronder stabiliteit, prestaties en co-op gameplay.

Volgens de roadmap heeft Hexworks genoeg dingen voorbereid voor Lords of the Fallen, waaronder nieuwe questlines, pantsersets, spreuken, wapenvaardigheden en meer. Het zal ook de gameplay blijven verbeteren met nieuwe functies zoals een uitgebreid inventarissysteem, gamepad rebinding-opties en extra modifiers voor New Game Plus.

 

Lords of the Fallen 2023

 

Al deze nieuwigheden worden de komende zeven weken toegevoegd aan Lords of the Fallen. Natuurlijk zijn ze zonder extra kosten beschikbaar voor alle spelers. Hiermee wil Hexworks het spel naar een hoger niveau tillen en de fans tevreden houden, want veel van deze veranderingen zijn aangevraagd door de enorme community die het spel volgt.

Als je nog geen deel uitmaakt van die community, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om de beste deals voor Lords of the Fallen CD keys te vinden en stort je in een episch avontuur dat je verder brengt dan de wereld van de levenden.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief