Lords of the Fallen verkoopt 1 miljoen exemplaren onder een regen van patches

Lords of the Fallen verkoopt 1 miljoen exemplaren onder een regen van patches

De nieuwe Lords of the Fallen is hard op weg om de meest gehate en geliefde game van 2023 te worden. Hexworks en CI Games hebben een spel uitgebracht dat hoge verwachtingen wekte bij de fans van de Dark Souls-serie. Na het enorme succes van Lies of P, dat amper een maand eerder uitkwam, waren er twijfels over de verkoop, maar Lords of the Fallen is erin geslaagd om veel sneller dan verwacht de 1 miljoen verkochte exemplaren te overschrijden. Het spel heeft er slechts 10 dagen over gedaan om dat aantal te bereiken en het is zeker verrassend vanwege de kritieken die het kreeg.

Herstellen van een slechte start

Lords of the Fallen is op 13 oktober gelanceerd en spelers hebben allerlei problemen ondervonden, waaronder glitches bij het opslaan, balansproblemen en slechte prestaties op pc en consoles. Dit is echter niet genoeg geweest om een grote community ervan te weerhouden zo goed mogelijk van het spel te genieten, en een van de redenen hiervoor is dat de ontwikkelaar deze zaken vrij snel heeft aangepakt. Hexworks heeft de afgelopen week een groot aantal hotfixes en patches uitgebracht voor Lords of the Fallen, waardoor het aantal problemen dat spelers tegenkwamen sterk is afgenomen.

 

 

Naast deze fixes heeft het spel ook een aantal verbeteringen en balanswijzigingen gekregen in de nieuwste update die al beschikbaar is. De toevoeging van de New Game Plus modus biedt spelers een nieuwe uitdaging zodra ze hun eerste playthrough hebben voltooid. Ook enkele aanpassingen in de dichtheid van monsters en enkele stabiliteitsfixes dragen ertoe bij dat het spel een veel betere spelervaring biedt aan de fans.

De inspanningen van Hexworks zijn niet onopgemerkt gebleven en de verkoop van Lords of the Fallen is gestaag blijven groeien. Ondanks de onvermijdelijke vergelijkingen met Lies of P op dat gebied, wint Lords of the Fallen de strijd ruimschoots. Het heeft hetzelfde aantal exemplaren 3 keer sneller verkocht. Als je je afvraagt wat er achter dit succes zit, kun je het beste onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Lords of the Fallen CD keys te bekijken en je klaar te maken voor een duister en episch avontuur dat je meeneemt door twee parallelle werelden.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief