Instant Gaming EU
 
 

Seizoen van feestvreugde begint in Lords of the Fallen

Seizoen van feestvreugde begint in Lords of the Fallen

Lords of the Fallen biedt een van de beste Souls-achtige ervaringen van 2023 en de ontwikkelaar is van plan om het spel nog heel lang vooraan te laten staan. Vorige maand kondigde Hexworks aan dat er een heleboel post-launch content naar de game komt en de studio is al begonnen met het uitrollen daarvan. Het spel kreeg een aantal toevoegingen in Halloween, maar er is nu een nieuwe lading seizoenscontent beschikbaar in het spel. Het Season of Revelry introduceert veel nieuwe content in de game, waaronder nieuwe quests, wapens, bepantsering en meer.

 

 

Seizoen van feestvreugde

De content voor dit seizoen is verdeeld in twee verschillende delen. Het eerste heet Offerings of Orius en is al beschikbaar voor alle Lords of the Fallen spelers. Het bevat zes nieuwe spreuken, waaronder Immolation en Holy Arrow Shot; drie gooibare voorwerpen, waaronder explosieve mijnen; en veel nieuwe versieringen met een kerstthema. Bovendien kunnen spelers nieuwe krachtige vaardigheden voor bepaalde eindbaaswapens vrijspelen nadat ze deze hebben verslagen.

Over slechts een paar dagen, op 21 december, zal de nieuwe Trial of the Three Spirits spelers uitdagen met drie nieuwe quests die nieuwe wapens en pantsersets zullen belonen. Met de toekomstige update kunnen spelers het uiterlijk en de statistieken van hun personage aanpassen en hun naam wijzigen. Er wordt ook een optie toegevoegd om gamepadknoppen opnieuw te binden, iets waar veel spelers om hebben gevraagd sinds Lords of the Fallen uitkwam.

Hexworks bereidt nog meer nieuwigheden voor Lords of the Fallen voor, zoals blijkt uit de officiële roadmap voor het spel. Als je ze niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor goedkope Lords of the Fallen CD-sleutels voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S te bekijken.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief