Instant Gaming EU
 
 

Lords of the Fallen toont ongelooflijke technische details

Lords of the Fallen toont ongelooflijke technische details

Een van de blikvangers van de technische showcase van State of Unreal is Lords of the Fallen, een aankomende dark fantasy RPG die gebouwd is op Unreal Engine 5. Het lijkt erop dat Elden Ring het onderspit delft. Ontwikkelaar Hexworks Games wil "de meest meeslepende spelervaring mogelijk maken". Je kunt de Lords of the Fallen gameplay trailer hier bekijken:

 

 

Vanaf de grond opnieuw opgebouwd

Er zijn een paar cruciale dingen veranderd aan Lord of the Fallen. In de eerste plaats lijkt het geen regelrechte remake meer te zijn van 2014's "Lords of the Fallen", met de bepaler "the" uit de titel geschrapt. Ten tweede is de hoofdpersoon Harkyn vervangen door een character creator, zoals bij andere Souls-spellen. Met de character creator komen verschillende opties om alles te bepalen, van de lichaamsvorm van je personage tot hun kapsel. De ontwikkelaars verklaren dat ze 3D scans van echte mensen hebben gebruikt om karaktermodellen te bedenken. Alle kleding en pantsers die de spelers dragen zullen zich aanpassen aan de vorm van het lichaam van hun personage. Ook zullen er meer klassen zijn dan voorheen, waaronder de Black Feather Ranger en Pyromancer.

Een andere indrukwekkende eigenschap is de mogelijkheid voor spelers om te wisselen tussen twee naast elkaar bestaande werkelijkheden: Axiom, het land van de levenden, en Umbral, de wereld van de doden. Door een magische lantaarn op te tillen, kun je de Umbral-laag van onder de werkelijkheid van Axiom onthullen en tussen de werelden heen en weer gaan. Voeg daarbij de dynamische belichting van UE5 en je hebt een prachtig uitziend grimmig spel.

Lords of the Fallen komt ergens dit jaar uit op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Als je deze Souls-achtige RPG wilt spelen, houd dan onze prijsvergelijker in de gaten voor een goedkope Lords of the Fallen PC-sleutel.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief