Star Wars Jedi: Survivor is met enige vertraging verschenen

Star Wars Jedi: Survivor is met enige vertraging verschenen

Het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order is het meest geanticipeerde spel van 2023 voor de fans van Star Wars. Het avontuur met Cal Kestis in de hoofdrol opende een duistere en zeer interessante periode in het verhaal van de franchise en het is de oorsprong geweest van nieuwe personages en een compleet nieuwe verhaallijn. Hoe sommige Jedis het bloedbad veroorzaakt door Orde 66 hebben overleefd is altijd een raadsel geweest. Daarom is het volgen van de inspanningen van de jonge padawan in zijn poging de jacht van de Inquisitie te overleven zo'n spannend verhaal. Als tweede aflevering belooft Star Wars Jedi: Survivor een spannend avontuur en een intrigerend plot met nieuwe wendingen, evenals nieuwe gameplay-mechanieken met bijvoorbeeld nieuwe manieren om de Force te gebruiken in gevechten.

Onverwachte vertraging

Star Wars Jedi: Survivor werd vorig jaar tijdens The Game Awards onthuld, en sindsdien hebben we meer dingen over het spel ontdekt. Helaas kloppen die niet allemaal. We hebben het over de releasedatum van het spel. De lancering van Star Wars Jedi: Survivor was aanvankelijk gepland voor 17 maart 2023, voor PC, PlayStation 5, en Xbox Series X/S, maar Respawn-directeur Vince Zampella heeft in een officiële verklaring die via Twitter is vrijgegeven aangekondigd dat het spel enkele weken wordt uitgesteld.

 

“In order for the team to hit the Respawn quality bar, provide the team the time they need, and achieve the level of polish our fans deserve, we have added six crucial weeks to our release schedule – Star Wars Jedi: Survivor will now launch globally on April 28th."

 

 

Het is een logische beslissing. Zes extra weken zullen niet echt een verschil maken voor de gemeenschap en Respawn kan het niet riskeren om een spel met problemen te lanceren, want Star Wars is een zeer populaire en geconsolideerde franchise met veel fans om te plezieren. 

Als je het verhaal van een van de laatste Jedi wilt voortzetten, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Star Wars Jedi: Survivor codess te bekijken en maak je klaar om bij de lancering te spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief