Suicide Squad: Kill the Justice League is alles wat Rocksteady beloofde

Suicide Squad: Kill the Justice League is alles wat Rocksteady beloofde

Als een game zoveel vertraging heeft opgelopen als Suicide Squad: Kill the Justice League verwacht je altijd het ergste. De realiteit is dat het veel beter is om wat langer te wachten dan geconfronteerd te worden met een onspeelbaar spel, en Rocksteady denkt er waarschijnlijk net zo over. De studio heeft er behoorlijk lang over gedaan om details over het aankomende spel te onthullen, maar het lijkt erop dat daar een goede reden voor was. De gisteren onthulde video is de eerste in een serie die dieper ingaat op de details en gameplay van Suicide Squad: Kill the Justice League en het ziet er indrukwekkend uit.

Het is de game waar je op hoopte

Rocksteady heeft een lange video gepresenteerd met commentaar van de ontwikkelaars, waarin veel gameplaybeelden worden onthuld. Suicide Squad: Kill the Justice League is een verhaalgedreven third-person schietspel dat een groep iconische schurken uit de Arkhamverse volgt die aan boord gaan van een onmogelijke missie waarin ze het opnemen tegen de grootste helden. Deadshot, Captain Boomerang, King Shark en Harley Quinn zijn de laatste hoop van Metropolis in een avontuur waarin de stad is aangevallen door Brainiac. De burgers zijn veranderd in monsters en de legendarische verdedigers van de stad, The Justice League, zijn nu corrupte troepen.

 

 

Suicide Squad: Kill the Justice League geeft de schurken en hun persoonlijkheden natuurgetrouw weer en tilt de gameplay naar een hoger niveau door ze nieuwe mogelijkheden te geven. Zoals in de video te zien is, stelen ze een aantal gadgets uit het Justice League Museum waarmee ze op verschillende manieren door de stad kunnen reizen. Natuurlijk zullen onze favoriete schurken ze ook gebruiken in gevechten met dodelijke efficiëntie om een verbazingwekkende reeks bewegingen te ontwikkelen die bijdragen aan een extreem dynamische gevechtservaring. Met een combinatie van melee strikes, wapens en flitsende finishers is elke schurk in staat om elke bedreiging het hoofd te bieden. Natuurlijk zal het doden van Superman, Wonder Woman, Flash en de andere leden van de Justice League die door Brainiac zijn gecorrumpeerd geen gemakkelijke taak zijn en zul je je toevlucht moeten nemen tot ongebruikelijke methoden.

Het spel ziet er tot nu toe indrukwekkend uit, maar Rocksteady heeft ook meer details onthuld. Suicide Squad: Kill the Justice League zal betaalde gevechtspassen hebben met extra voorwerpen en kostuums na de lancering. Omgekeerd is de studio van plan om seizoensupdates uit te brengen met verdienbare personages om het verhaal uit te breiden met nieuwe missies, items en meer, en deze zullen zonder extra kosten beschikbaar zijn. Spelers krijgen ook toegang tot alle gratis seizoensgebonden battle pass niveaus.

Nu Rocksteady is begonnen met het oplossen van twijfels over Suicide Squad: Kill the Justice League, ziet de game er een stuk aantrekkelijker uit. Als je je in zo'n onmogelijke missie wilt storten, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Suicide Squad: Kill the Justice League code te kopen en maak je klaar om superhelden een schop onder hun kont te geven op 2 februari 2024.

  • Officiële website : Suicide Squad Kill the Justice League
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Rocksteady Studios
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief