Tekken 8 krijgt volgende maand een gesloten bèta

Tekken 8 krijgt volgende maand een gesloten bèta

De kans om alle nieuwe functies die Tekken 8 naar de franchise brengt al voor de release uit te proberen, is niet iets wat je zomaar voorbij laat gaan, zeker niet voor de fans van de vechtgameserie. Bandai Namco heeft zojuist aangekondigd dat er volgende maand een gesloten bèta zal plaatsvinden en iedereen kan zich aanmelden om kans te maken op deelname. Het enige wat je hoeft te doen is de pagina te bezoeken die gewijd is aan de bèta op de officiële Tekken 8 website en je in te schrijven voor de bèta.

Nieuwe vechters

Als je wordt geselecteerd om deel te nemen aan de gesloten bèta van Tekken 8, ontvang je een bericht via e-mail. Ook iedereen die heeft deelgenomen aan de vorige gesloten netwerktest die in juli werd gehouden, wordt automatisch opgenomen in de nieuwe bèta zonder zich te hoeven registreren. Spelers krijgen toegang tot in totaal zes gevechtsfasen in ranked en groepswedstrijden. Er zullen in totaal 19 personages speelbaar zijn tijdens de bèta, waaronder Jin, Kazuya, Jun, Paul, Law, King, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan en Claudio, die beschikbaar waren in de vorige bèta, maar ook Raven, Azucena en Feng Wei. Deze laatste is geïntroduceerd in een nieuwe video die ook dient als aankondiging voor het evenement.

 

 

Alle details over de Tekken 8 gesloten bèta kun je hier vinden. Bandai Namco laat de winnaars van een plek in de bèta de komende weken weten. Tekken 8 belooft een nieuw soort ervaring te bieden met het HEAT-systeem en tal van andere nieuwigheden. Als je het nieuwe deel in de Tekken-serie niet wilt missen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Tekken 8 CD-sleutel te kopen voor de release op 26 januari.

25.96€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief