You are here
We also support
 
 
 
 

Final Fantasy XIV blijft groeien in aanloop naar de lancering van Endwalker

Final Fantasy XIV blijft groeien in aanloop naar de lancering van Endwalker
NEWS 15 okt. 2021 12:00

Het is algemeen bekend dat Final Fantasy XIV World of Warcraft voorbijgestreefd is, en dat het nu de favoriete MMORPG is van een meerderheid van de spelers wereldwijd. De juridische problemen van Activision Blizzard en veel spelers die ontevreden zijn over de huidige toestand van de Shadowlands uitbreiding hebben ertoe geleid dat een massaal aantal spelers Azeroth verlaten heeft op zoek naar een nieuwe ervaring. Velen van hen hebben die gevonden in Final Fantasy XIV, waaronder een aantal populaire streamers die een flink aantal spelers met zich mee hebben gesleept. Beide spellen bieden totaal verschillende spelervaringen, maar het lijkt erop dat Final Fantasy XIV de overhand heeft in hun specifieke concurrentiestrijd, want de marge die het heeft ten opzichte van World of Warcraft blijft gestaag toenemen, en het lijkt onaangetast door de recente lancering van New World

Final Fantasy XIV directeur Naoki Yoshida heeft die tendens bevestigd door te onthullen dat Square Enix's MMORPG de 24 miljoen spelers heeft overschreden. Nu de lancering van de Endwalker uitbreiding met de dag dichterbij komt, zal dat aantal zeker blijven groeien. Intussen heeft Blizzard inhoud van de Legion uitbreiding, die de favoriet van World of Warcraft spelers schijnt te zijn, teruggebracht om ze tevreden te houden, en er zijn al geruchten over een nieuwe uitbreiding. Het is vrij duidelijk dat de beschikbaarheid van Final Fantasy XIV op PlayStation consoles het spel in staat stelt een groter aantal spelers aan te spreken, maar de ervaring die het biedt is spannend genoeg voor wie het spel probeert om ook te blijven, en dat is de sleutel tot het succes. 

 

 

Wanneer lanceert Endwalker?

23 november is de verschijningsdatum voor Endwalker, dus we zullen snel ontdekken of de huidige tendens doorzet. Als je een nieuw onderkomen zoekt in het MMORPG genre, kun je Final Fantasy XIV en zijn komende uitbreiding Endwalker nu al tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief