kinguin cod com
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks

  • PC

Topwinkels

    Pathfinder: Wrath of the Righteous is een spannend RPG-avontuur dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Na de aanval van een demonische heer en zijn troepen, is de wereld die je kent binnengevallen door de krachten van het kwaad. Je leidt een kruistocht tegen de demonen en hun leider terwijl je navigeert door de politieke plannen en belangenconflicten van de verschillende facties die aanwezig zijn in deze totale oorlog om het voortbestaan van de mensheid. Met een overvloed aan paden en klassen om uit te kiezen, biedt de game eindeloze mogelijkheden terwijl je verder komt in een verhaal waarin elke beslissing die je neemt telt.



    Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks is een uitbreiding die zich afspeelt in de nasleep van het hoofdavontuur. De riddercommandant keert terug naar Kenabres om feest te vieren, maar er dreigen nieuwe bedreigingen voor de stad.



    A Dance of Masks bevat een nieuwe verhaallijn, maar ook tal van nieuwe functies, waaronder persoonlijke evenementen voor alle metgezellen, een arena waarin je naar hartenlust kunt vechten tegen uitdagende vijanden en elf nieuwe karakterarchetypes die je nog meer paden bieden om je personage te ontwikkelen.



    Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks is de laatste uitbreiding voor de geliefde RPG en laat je een passend einde maken aan dit epische avontuur, terwijl er nieuwe activiteiten en klassen in het spel worden geïntroduceerd.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Beste prijzen voor Pathfinder Wrath of the Righteous A Dance of Masks

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 19 verkopers die 2 DRM-systemen ondersteunen: Steam & GOG Galaxy op PC. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 21 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Pathfinder: Wrath of the Righteous - A Dance of Masks

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief