Instant Gaming EU
 
 

Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2, een onderdeel van Microsofts lijn van serverbesturingssystemen op bedrijfsniveau, is krachtige software die is ontworpen om de computermogelijkheden van bedrijven van elke omvang te verbeteren. Deze software biedt een scala aan functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van moderne bedrijven, waaronder verbeterde virtualisatie, geavanceerde opslagmogelijkheden en verbeterde beveiligingsmaatregelen. Het is een schaalbare en dynamische serveroplossing die naadloos aansluit op de groei van de IT-infrastructuur van een organisatie.



      De virtualisatiemogelijkheden van Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2 zijn werkelijk uitzonderlijk. Met Hyper-V kunnen bedrijven virtuele machines maken en beheren en zo de efficiëntie van hun hardwarebronnen verhogen. Dankzij deze functie kunnen bedrijven meerdere besturingssystemen op één server draaien, waardoor de hardwarekosten dalen en de operationele efficiëntie toeneemt.



      Op het gebied van opslag biedt Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2 Storage Spaces, dat een hoge mate van flexibiliteit biedt bij het beheer van fysieke opslag. Bovendien zorgt de ingebouwde functie voor gegevensdeduplicatie voor een efficiënt gebruik van opslag door overbodige gegevens te elimineren. Om de beveiliging te verbeteren, wordt deze software geleverd met functies zoals Dynamic Access Control en verbeterde Active Directory-mogelijkheden.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Office.

      Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2

      • Technische informatie

      • Categorieën : Office
      • Uitgever : Microsoft
      • Verschijningsdatum : 4 september 2012
      • Systeemvereisten
      • Leeftijdsclassificatie
      • PEGI 3
      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief