Eneba COM
 
 

Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2 is een krachtig serverbesturingssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die een hoge mate van schaalbaarheid en beschikbaarheid van het systeem vereisen. De software wordt geleverd met tal van functies die zijn ontworpen om gegevensbeheer, netwerken en systeemadministratie te verbeteren, waardoor het een geschikte keuze is voor high-end hardwareopstellingen en grootschalige virtualisatieomgevingen.



      Als onderdeel van de Windows Server 2008-familie introduceert Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2 nieuwe virtualisatietools, webbronnen en beveiligingsverbeteringen. Het bevat Hyper-V, Microsofts hypervisortechnologie, waarmee gebruikers virtuele machines kunnen maken en beheren en zo het gebruik van hardware kunnen optimaliseren. Daarnaast ondersteunt het het beheer van grootschalige serverimplementaties en biedt het robuuste mogelijkheden voor load-balancing en gegevensdistributie.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Office.

      Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief