Eneba COM
 
 

McAfee Total Security 2019

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      McAfee Total Security 2019 is een softwarepakket dat is ontworpen om apparaten en gegevens te beveiligen. Als toonaangevende naam op het gebied van digitale beveiliging biedt de software robuuste bescherming tegen virussen, malware en andere potentiële online bedreigingen. Dit pakket bevat ook een firewall, spamfilter en ouderlijk toezicht en biedt zo een allesomvattende oplossing voor online veiligheid op meerdere apparaten.



      McAfee Total Security 2019 heeft een eenvoudig te navigeren interface en biedt realtime scannen voor pc's en mobiele apparaten, zodat je altijd beschermd bent tegen nieuwe bedreigingen. De True Key identiteitsmanager van de software is een opvallende functie en biedt multi-factor authenticatie voor veilige toegang tot online accounts. Daarnaast zorgen de snelle en volledige scanopties van de software voor virusdetectie en -verwijdering op maat, zodat apparaten soepel blijven werken.



      Tot slot bevat McAfee Total Security 2019 de McAfee WebAdvisor, een webbeveiligingstool die gebruikers waarschuwt voor risicovolle websites en gevaarlijke downloads en phishingaanvallen helpt voorkomen.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Veiligheid.

      Opmerkingen over McAfee Total Security 2019

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief