Instant Gaming EU
 
 

Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 is een zeer efficiënte serversoftware die is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen. De software biedt een groot aantal functies, waaronder netwerkbeheer, gegevensopslag en back-upoplossingen. Het is een essentieel hulpmiddel voor een naadloze en veilige bedrijfsomgeving.



      Een onderscheidend kenmerk van Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 is de schaalbaarheid. Het maakt de integratie van maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten mogelijk zonder dat er extra clienttoegangslicenties (CAL's) nodig zijn. Deze functie maakt het een ideale oplossing voor bedrijven in hun groeifase en biedt hen de flexibiliteit om hun activiteiten uit te breiden zonder onnodige complexiteit.



      Daarnaast heeft Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Het maakt eenvoudige navigatie mogelijk, waardoor de leercurve voor gebruikers die niet technisch onderlegd zijn wordt verkleind. Verder is het ontworpen met robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder firewallbescherming en encryptie, om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Office.

      Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief