Instant Gaming EU
 
 

Kaspersky Small Office Security 2019 V5

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Kaspersky Small Office Security 2019 V5 is een softwareoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van kleine bedrijven. Deze software beschermt je bedrijf tegen een groot aantal bedreigingen, waaronder malware, ransomware, phishing-aanvallen en datalekken. Het garandeert de veiligheid van je gevoelige gegevens en bedrijfsmiddelen, terwijl het een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface biedt die geen hoog niveau van IT-vaardigheden vereist om te navigeren.



      Een van de bewonderenswaardige kenmerken van Kaspersky Small Office Security 2019 V5 is de platformonafhankelijke compatibiliteit. Het kan worden geïmplementeerd op verschillende apparaten en besturingssystemen, zoals Windows, MacOS en Android, en zorgt zo voor uitgebreide bescherming, ongeacht het apparaat dat in je kleine kantoor wordt gebruikt. De meerlaagse beveiligingsaanpak zorgt ervoor dat alle potentiële gaten worden gedicht, waardoor cyberdreigingen je systeem niet kunnen infiltreren.



      Daarnaast biedt Kaspersky Small Office Security 2019 V5 live en automatische updates om bij te blijven met het steeds veranderende landschap van cyberdreigingen. Het bevat ook waardevolle tools zoals veilig geld technologie, back-up en encryptie hulpprogramma's, en een wachtwoord manager.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Veiligheid.

      Opmerkingen over Kaspersky Small Office Security 2019 V5

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief