Instant Gaming EU
 
 

Game Character Hub PE: Second Story

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Game Character Hub PE: Second Story is de DLC van Game Character Hub: Portfolio Edition. Het is een uitgebreide software die is ontworpen voor gameontwikkelaars en artiesten die sprites en pixel art voor hun projecten willen maken en bewerken. De software is een verbeterde versie van zijn voorganger, Game Character Hub, en biedt een breder scala aan tools en functies om het ontwerpproces efficiënter en plezieriger te maken.



    Game Character Hub PE: Second Story biedt een intuïtieve interface waarin gebruikers personages vanaf nul kunnen maken of bestaande personages kunnen bewerken. Het beschikt over meerdere lagen, waardoor complexe ontwerpen mogelijk zijn, en een uitgebreid kleurenpalet voor verbeterde aanpassingen. De software bevat ook een ingebouwde animatievoorvertoning, zodat je je personages tot leven kunt zien komen terwijl je ze ontwerpt.



    Naast het maken van sprieten biedt Game Character Hub PE: Second Story ook het bewerken van tilesets om meeslepende spelomgevingen te maken. Dankzij de flexibele aard van de software kan deze een verscheidenheid aan tools voor het maken van games ondersteunen, waardoor het een universele oplossing is voor al je gameontwerpbehoeften. Of je nu een ervaren ontwikkelaar of een beginner bent, Game Character Hub PE: Second Story is een waardevolle aanvulling op je gereedschapskist.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Game Character Hub: Portfolio Edition

    Beste prijzen voor Game Character Hub PE Second Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Game Character Hub PE: Second Story

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief