Instant Gaming EU
 
 

Activision bevestigt releasedatum Call of Duty: Modern Warfare III

Activision bevestigt releasedatum Call of Duty: Modern Warfare III

Na een paar weken van speculatie die wees op een nieuwe Modern Warfare als het nieuwe deel in de Call of Duty-serie, heeft Activision deze zaak eindelijk geregeld met een officiële teaser waarin Call of Duty: Modern Warfare III wordt onthuld. Helaas onthult de video niets over de nieuwigheden die de aankomende titel in een van de populairste FPS-series aller tijden zal bevatten. In plaats daarvan richt de teaser video zich op het onthullen van het officiële logo van het spel en laat ons achter met vragen over de toekomst van de serie.

 

 

Call of Duty: Modern Warfare 2 houdt de fans al een tijdje bezig. Het spel heeft records gebroken in de serie en het vervolg wil hetzelfde pad volgen en de gemeenschap die de serie ondersteunt gezond houden. Natuurlijk is het heel waarschijnlijk dat de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare III belangrijke veranderingen zal brengen in Call of Duty: Warzone, net als zijn voorganger. De gratis-te-spelen versie van de Call of Duty-serie blijft een enorm aantal spelers vermaken met een spannende Battle Royale-ervaring die elk seizoen nieuwe toevoegingen krijgt.

Binnenkort verkrijgbaar

De teaser onthult ook de releasedatum voor Call of Duty: Modern Warfare III. Het blijkt dat de nieuwe Call of Duty eerder komt dan verwacht, en je kunt er al op 10 november mee spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken als je een PlayStation-gebruiker bent. Activision en Microsoft hebben bevestigd dat Call of Duty geen Xbox exclusive wordt, nog niet tenminste.

We staan te popelen om meer te weten te komen over de functies in Call of Duty: Modern Warfare III en de ontwikkelaar zou de komende weken meer details moeten onthullen. Ondertussen kun je Call of Duty: Modern Warfare 2 zonder zorgen blijven spelen, en wees gerust: de beste deals voor Call of Duty: Modern Warfare III CD keys zijn binnenkort beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief