Bungie reviseert Destiny 2: The Final Shape in aanloop naar release

Bungie reviseert Destiny 2: The Final Shape in aanloop naar release

Het is niets nieuws dat Bungie momenteel niet zijn beste momenten beleeft. De laatste uitbreidingen voor Destiny 2 waren inhoudelijk niet helemaal geslaagd en de aanstaande lancering van Destiny 2: The Final Shape moet een opleving zijn die de richting van het spel verandert. De content die werd onthuld toen de uitbreiding werd aangekondigd bevatte nieuwe subklasse krachten en andere nieuwigheden, maar het lijkt erop dat Bungie heeft besloten om all in te gaan voor de uitbreiding en het houdt niets achter. Een recente gameplay preview van een ontwikkelaar laat een overvloed aan onverwachte nieuwigheden zien die Destiny 2 op zijn kop zullen zetten als de uitbreiding arriveert.

Een nieuwe klasse, nieuwe vijanden en meer

Destiny 2: The Final Shape introduceert een gloednieuwe subklasse genaamd Prismatic, die voor het eerst in het spel gebruikmaakt van de krachten van Licht en Duisternis om het slagveld te domineren. Een nieuw ras, The Dread, voegt zich bij de gelederen van het leger van The Witness. Deze nieuwe vijanden doen denken aan de Tormentors en vormen een enorme bedreiging voor je voortgang in de campagne. De kers op de taart is een nieuw type exotic dat niet één, maar twee eigenschappen van elke andere exotic in het spel kan hebben, waardoor er ongelooflijk krachtige interacties mogelijk zijn die zeker nieuwe manieren van vechten in Destiny 2 zullen definiëren.

 

 

Deze toevoegingen zorgen voor een ongekend niveau van aanpassingsopties als het gaat om het bouwen van je personage, iets waar Destiny 2-spelers zeker dol op zullen zijn. De lijst met veranderingen die met de uitbreiding en in de weken voorafgaand aan de lancering komen, is vrij groot en je kunt de officiële blogpost over Destiny 2: The Final Shape bekijken als je geen details wilt missen.

Er waren twijfels over Destiny 2: The Final Shape, maar al deze veranderingen lijken de uitbreiding in een veel betere positie te brengen om Destiny 2 en Bungie naar een mooie toekomst te duwen. Als je deel wilt uitmaken van die reis, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Destiny 2: The Final Shape-code te kopen en je klaar te maken om te spelen op de releasedag.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief