Instant Gaming EU
 
 

Bungie bevestigt de vertraging van Destiny 2: The Final Shape

Bungie bevestigt de vertraging van Destiny 2: The Final Shape

Destiny 2 lijkt op dit moment niet in zijn beste doen te zijn en dat heeft ook gevolgen voor de ontwikkeling van de aankomende content voor de game. Bungie bracht afgelopen zomer de Lightfall-uitbreiding uit voor zijn open-wereld FPS en sindsdien heeft de game niet veel vooruitgang kunnen boeken wat betreft het aantal spelers. De community wijst daarvoor verschillende redenen aan, waaronder de moeilijkheid om de meta in te halen voor nieuwe spelers, wat in combinatie met een seizoensgebonden model niet bevorderlijk is voor de komst van nieuwe spelers. De release van Destiny 2: The Final Shape zou de opleving kunnen zijn waar de fans naar op zoek zijn, maar nu komt de uitbreiding later dan verwacht.

 

 

Er een uitbreiding van maken die de moeite waard is

Bungie heeft een nieuwe releasedatum aangekondigd voor Destiny 2: The Final Shape, die nu op 4 juni 2024 te spelen zal zijn. De komst van de uitbreiding stond oorspronkelijk gepland voor 27 februari, maar de studio gaat de tijd nemen om het wachten de moeite waard te maken.

"The Final Shape is the culmination of the first 10 years of Destiny storytelling and, for Guardians everywhere, countless hours spent together. We want to honor that journey, so we're taking the time we need to deliver an even bigger and bolder vision, one that we hope will be remembered and treasured for years to come."

Het huidige schema voor het uitbrengen van content is aangepast om een dergelijke vertraging mogelijk te maken, en Destiny 2-spelers zullen in de tussentijd een aantal nieuwigheden aan de game toegevoegd zien.

"In February, this will include new weekly progression-based quests called Wishes, and the launch of Moments of Triumph with unique rewards. Next, we’re moving Guardian Games up to March with a refreshed focus on class vs. class competition. Then, beginning in April, we’re delivering a two-month content update available to everyone called Destiny 2: Into the Light, which will prepare players for their Guardian’s journey into the Traveler. All of this is in addition to the ongoing efforts from our PvP Strike Team, including three new PvP maps dropping in May."

Destiny 2: The Final Shape zal niet het einde van Destiny 2 betekenen, maar wel het hoogtepunt van de huidige verhaallijn. Daarom kan Bungie het zich niet veroorloven om een halfbakken product uit te brengen en is uitstel de meest logische optie. Destiny 2 biedt in ieder geval een solide ervaring en de aantallen zijn met sprongen gegroeid sinds het uitkwam op Steam.

Met verschillende uitbreidingen beschikbaar en genoeg content om te verkennen, is de game het waard om te bekijken. Als je al lang fan bent van de franchise, wil je het einde van het verhaal niet missen. Vergeet niet dat je altijd de beste deals voor Destiny 2: The Final Shape CD Keys kunt bekijken met onze prijsvergelijker.

1.29€
Destiny 2
Destiny 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief