Het nieuwe exotische harnas is de meest verwachte functie in Destiny 2: The Final Shape

Het nieuwe exotische harnas is de meest verwachte functie in Destiny 2: The Final Shape

Destiny 2: The Final Shape komt volgend jaar juni uit en verandert Bungie's shooter met de toevoeging van een nieuwe verhaallijn, de nieuwe Prismatic-subklasse en tal van andere nieuwigheden. Een van die nieuwigheden is de introductie van een nieuw type exotics dat meerdere krachten combineert. Dit zal heel goed samengaan met de vaardigheden van de Prismatic-subklasse, omdat ze het aantal mogelijke interacties exponentieel vergroten en tactische diepte toevoegen aan de gameplay van Destiny 2. Bungie is onlangs dieper ingegaan op de details van de nieuwe exoten in een officiële blogpost waarin de studio onthult hoe je ze kunt verdienen en welke extraatjes beschikbaar zijn.

Ongebreidelde kracht

In Destiny 2: The Final Shape krijgen de exotische klasse-items twee unieke perks uit een lijst met enkele favorieten van de fans uit eerdere uitbreidingen van het spel, maar ook enkele nieuwe die zijn ontworpen met de nieuwe Prismatic-subklasse in gedachten. Deze perks zijn verdeeld in twee verschillende kolommen die je hier kunt bekijken, en elk exotisch item zal één kracht uit elke kolom bevatten. Bungie heeft voor dit systeem gekozen om mogelijk misbruik van bepaalde combinaties te voorkomen, die de meta van het spel zeker zouden vernietigen.

 

 

Degenen met ervaring in Destiny 2 zullen merken dat sommige van deze perks in het verleden exclusief waren voor een specifieke klasse, maar nu hebben ze meer mogelijke interacties om zich aan te passen aan de manier waarop de nieuwe subklasse werkt. Het is de moeite waard om op te merken dat de nieuwe exotische klassevoorwerpen alleen werken als je de Prismatische subklasse hebt uitgerust. Daarom zijn ze alleen beschikbaar voor de bezitters van Destiny 2: The Final Shape.

Om deze nieuwe items te verdienen, moet je deelnemen aan een nieuwe activiteit, maar Bungie wil daar nog geen details over vrijgeven.

 

"The Exotic Class items will be part of a new activity that unlocks after the Raid World First, at the beginning of Week 2.  We don’t want to spoil what the activity is all about or how to unlock it, but we can say it's farmable, and you will get a guaranteed random roll each time you complete it."

 

Met alle nieuwigheden en de introductie van deze krachtige voorwerpen zal de aankomende uitbreiding een game-changer zijn voor Destiny 2-spelers. De uitbreiding komt er over een paar weken aan, maar Bungie heeft het grootste deel van de eerdere content voor een beperkte tijd gratis beschikbaar gesteld aan alle spelers. Daarom is dit het beste moment om je onder te dompelen in de wereld van Destiny 2, vooral als je het spel gratis wilt spelen. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om Destiny 2: The Final Shape te pre-orderen als je de diepten van de Traveler wilt verkennen zodra de uitbreiding beschikbaar is.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief