Destiny 2: The Final Shape is naar verluidt uitgesteld

Destiny 2: The Final Shape is naar verluidt uitgesteld

Ondanks de recente release van de uitbreiding Destiny 2: Lightfall en de positieve ontvangst door de community die de first-person shooter van Bungie ondersteunt, lijkt het erop dat Destiny 2 wat problemen doormaakt. Volgens bronnen waarmee Bloomberg contact heeft opgenomen, is de release van de aankomende uitbreiding uitgesteld tot juni volgend jaar. Oorspronkelijk stond de release van Destiny 2: The Final Shape gepland voor 27 februari 2024, maar het zou de uitbreiding nog enkele maanden kosten om klaar te zijn voor de release.

Ontslagen en vertragingen

Dit bericht komt samen met de recente ontslaggolf die dit jaar in de videogamesector heeft plaatsgevonden, en er is ook nieuws over Bungie als de nieuwste studio waarvan het personeel is ontslagen. Het gerucht gaat dat PlayStation een herstructurering ondergaat. Omdat Sony Bungie nog niet zo lang geleden heeft gekocht, lijkt het normaal dat de studio hierdoor wordt getroffen.

Helaas is er nog geen officiële bevestiging van deze informatie. Hoe dan ook, als je hoopte Destiny 2: The Final Shape begin 2024 te kunnen spelen, dan weet je nu dat je misschien wat langer moet wachten om een spannend nieuw hoofdstuk te beleven in een saga die al meer dan 10 jaar duurt.

 

 

Bungie heeft al verklaard dat Destiny 2: The Final Shape niet het einde van de saga zal zijn. De studio is van plan om nieuwe verhaallijnen en content uit te brengen. Het is nog niet duidelijk hoe de mogelijke vertraging van de release van de uitbreiding het toekomstige schema zal beïnvloeden.

Of Bungie het uitstel van de volgende uitbreiding voor Destiny 2 nu bevestigt of niet, je kunt er zeker van zijn dat je je exemplaar altijd voor de beste prijs kunt kopen. Onze prijsvergelijker blijft de beste bron van goedkope Destiny 2: The Final Shape codes.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief