Destiny 2: The Final Shape lanceringstrailer is er

Destiny 2: The Final Shape lanceringstrailer is er

Amper een week voor de release van de uitbreiding heeft ontwikkelaar Bungie eindelijk de lanceringstrailer voor Destiny 2: The Final Shape vrijgegeven. De aankomende uitbreiding vormt de afsluiting van een verhaal dat een enorme community een decennium lang heeft beziggehouden. De Guardians hebben in al die jaren tegen veel vijanden gevochten, maar nu zal de laatste confrontatie tegen de krachten van de Witness hen naar de Traveler brengen om zijn binnenwereld te verkennen en te bevrijden van corruptie. Deze botsing zal beslissen over de toekomst van een melkwegstelsel dat al te lang is ondergedompeld in een totale oorlog tussen vele facties.

Het einde is nabij

Destiny 2: The Final Shape is meer dan zomaar een uitbreiding en de lanceringstrailer bewijst dat. De video werpt wat licht op de komende gebeurtenissen en onthult veel van de hoofdpersonen in het verhaal terwijl ze de laatste strijd aangaan tegen de Witness en de krachten die hij leidt. Ze hebben spelers al die jaren vergezeld en slaan nu de handen ineen voor de ultieme uitdaging, maar de slinkse middelen van de Witness kunnen hen verleiden tot verraad van alles waarvoor ze hebben gevochten.

 

 

Bungie weet dat Destiny 2: The Final Shape groots moet zijn, zowel qua verhaal als qua functies. De community die Destiny 2 heeft gesteund verdient het echt, ook al zal het spel na deze uitbreiding zijn reis voortzetten. De uitbreiding introduceert veel nieuwigheden op het gebied van gameplay met een nieuw type exotisch harnas en de Prismatic-subklasse, die ongekende aanpassingsniveaus en nieuwe manieren van spelen naar Destiny 2 zullen brengen.

De release van Destiny 2: The Final Shape staat gepland voor 4 juni en die wil je zeker niet missen als je Destiny 2 de laatste tijd hebt gespeeld. Vergeet niet dat je op dit moment gratis toegang hebt tot de meeste uitbreidingen in het spel, dus het is het beste moment om terug te keren naar het spel en het nog een kans te geven. Natuurlijk zijn de beste kortingen op Destiny 2: The final Shape digitale codes al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief