Destiny 2: De uiteindelijke vorm onthult het bleke hart

Destiny 2: De uiteindelijke vorm onthult het bleke hart

In het verhaal van Destiny 2 reisden de Guardians door de melkweg terwijl ze vochten om te voorkomen dat de Witness zijn eindbestemming zou bereiken. Met de aanstaande release van Destiny 2: The Final Shape zullen nieuwe locaties het scenario vormen waar het laatste gevecht zal plaatsvinden. De Traveler is gecorrumpeerd door de Witness en nu moeten de Guardians hem met alle mogelijke middelen tegenhouden om te voorkomen dat hij zijn doel bereikt. De nieuwe uitbreiding voor Destiny 2 stelt spelers echter in staat om de mysterieuze bolvormige entiteit op een nieuwe manier te bezoeken, omdat ze de binnenkant ervan kunnen verkennen. Onder zijn ogenschijnlijk kale oppervlak verbergt de Traveler een hele wereld vol leven die spelers voor het eerst kunnen verkennen in Destiny 2: The Final Shape.

Een eerste blik op de wereld binnenin de Traveler

In de nieuwste Destiny 2: The Final Shape video geeft Bungie ons een eerste blik op de gevarieerde scenario's die spelers in de Traveler zullen ontdekken. De video onthult het Pale Heart, de kern van de Traveler, een weelderige plek vol leven die de overblijfselen van oude beschavingen lijkt te herbergen. De corruptie van de Witness verspreidt zich echter als een ziekte door de hele Traveler en verdraait en vormt alles in een proces dat je koste wat het kost moet stoppen.

 

 

Verbluffend mooie scenario's die ernstig zijn veranderd door corrumperende miasma zullen het slagveld zijn waar de ontknoping van het langdurige conflict tussen de beschermers en de Witness tot een einde komt. Destiny 2: The Final Shape zal het spel verrijken met een overvloed aan nieuwigheden, waaronder een gloednieuwe klasse die de krachten van Licht en Duisternis zal combineren, evenals nieuwe soorten exotische wapens, gloednieuwe vijandelijke rassen en nog veel meer.

Bungie zet alles op alles om je de best mogelijke afsluiting van het verhaal in Destiny 2 te bieden, en je kunt op 4 juni meedoen aan het laatste gevecht tegen de Witness. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste deals voor Destiny 2: The Final Shape CD keys te bekijken vóór de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief