Instant Gaming EU
 
 

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De derde uitbreiding voor Final Fantasy XIV brengt een overvloed aan nieuwe content naar Square Enix' MMORPG. Je kunt The First verkennen, een stervende wereld die wordt geteisterd door Primordial Light. Het verhaal speelt zich af in de regio Novrandt, waar je avonturen je door tal van missies zullen leiden terwijl je dit onbekende land verkent.



    Shadowbringers introduceert twee nieuwe banen voor de spelers. De Gunbreaker is een tank die een gunblade hanteert en plaatpantser draagt. Hij kan veel schade weerstaan terwijl hij zijn vijanden hard afstraft. De Dancer is een ranged DPS die werpwapens gebruikt om vijanden te decimeren met krachtige aanvallen. Er zijn ook twee nieuwe rassen voor de spelers om uit te kiezen in de uitbreiding. De Viera zijn behendige en teruggetrokken mensen uit de bossen met lange leporine oren. De Hrothgar zijn felle leeuwachtige mensen die oorspronkelijk uit Ilsabard komen.



    Wat gameplay betreft, verhoogt Shadowbringers de level cap in het spel naar 80 en introduceert het een nieuw "Trust" systeem waarmee je kerkers kunt verkennen vergezeld door bekende NPC's. Het vechtsysteem is vernieuwd, en nu zijn Tactische Punten en Magische Punten gecombineerd in een enkele bron. Natuurlijk bevat Shadowbringers ook nieuwe dungeons om te verkennen, in totaal negen, en twee nieuwe raids, YoRHa: Dark Apocalypse voor 24 spelers en Eden voor 8. Als je van trades houdt, daagt de uitbreiding je uit om de Heilige Stoel van Ishgard te restaureren, een kolossale taak die jouw hulp vereist als expert-ambachtsman.



    Met tal van nieuwe locaties om te ontdekken, nieuwe beast tribes, nieuwe primals, en een heleboel nieuwe verrassingen, is FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers een uitbreiding die je niet mag missen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Final Fantasy XIV

    Beste prijzen voor FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers

    Jeyou
    Jeyou
    27 jan. 2022 13:56on dlcompare.fr
    Un des meilleurs, si ce n'est LE meilleur MMORPG auquels j'ai pu jouer.
    Een van de beste, zo niet DE beste MMORPG die ik ooit heb gespeeld.
    Eneko Cazenave
    Eneko Cazenave
    25 mei 2019 10:50on dlcompare.fr
    Final fantasy XIV est un excellent MMORPG se basant sur l'univers de final fantasy
    Final Fantasy XIV is een uitstekend MMORPG gebaseerd op het universum van Final Fantasy.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief