Een grote livestream gaat vooraf aan de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Een grote livestream gaat vooraf aan de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

De door miljoenen fans langverwachte dag is eindelijk aangebroken. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is vandaag exclusief verkrijgbaar op Nintendo Switch. Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild brengt een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Link en zijn strijd om Hyrule te redden van de krachten van het kwaad. Het nieuwe avontuur laat hem een onontdekt deel van Hyrule Kingdom ontdekken: de lucht. Link zal zijn zweefvliegtuig gebruiken om een landschap bestaande uit zwevende eilanden te doorkruisen, het op te nemen tegen nieuwe vijanden in uitdagende ontmoetingen, en puzzels op te lossen met behulp van zijn nieuwe vaardigheden. 

Pre-launch livestream

Ter gelegenheid van de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom organiseerde Nintendo een grote Nintendo Treehouse Livestream gewijd aan het spel, om de fans bezig te houden in de uren voor de lancering van het spel. De livestream bevat gameplaybeelden die door de gastheren van het evenement zijn becommentarieerd en je kunt hem hieronder bekijken.

 

 

Als je een grote fan bent van The Legend of Zelda serie, dan mag je het nieuwe deel niet missen. Nintendo brengt voor Tears of the Kingdom tal van nieuwigheden op tafel, zoals de mogelijkheid om voorwerpen uit de inventaris en wapens samen te voegen tot geheel nieuwe exemplaren met andere eigenschappen.

De nieuwste aflevering in de avonturen van Link is vandaag wereldwijd te spelen op Nintendo Switch. Vergeet niet dat de beste prijs om een The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch-sleutel om Hyrule te bezoeken en het koninkrijk nog één keer te redden op onze website beschikbaar is via onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief