Zelda: Tears of the Kingdom breekt records in slechts 3 dagen

Zelda: Tears of the Kingdom breekt records in slechts 3 dagen

Iedereen voorzag dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een hit zou worden, maar niemand had gedacht dat het zo snel massaal zou worden. Slechts drie dagen zijn genoeg geweest om de 10 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd op Nintendo Switch te overtreffen, waarmee het heel dicht in de buurt komt van de aantallen die Pokémon Scarlet en Pokémon Violet haalden. Het snelst verkopende spel in de franchise is slechts een van de mijlpalen die het spel met dat aantal heeft bereikt, maar het heeft nog een lange weg te gaan. Als we in aanmerking nemen dat Breath of the Wild in zes jaar tijd bijna 30 miljoen exemplaren heeft verkocht, zouden we wel eens kunnen kijken naar een van de toppers in het verhaal van het Japanse bedrijf. 

De beste in de serie?

Dat aantal is nog indrukwekkender dan het lijkt, want The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is exclusief voor Nintendo Switch consoles. Daarom laat Link's nieuwste avontuur veel andere triple-A titels die dit jaar op meerdere platforms zijn uitgebracht ver achter zich. De mogelijkheden die het spel de spelers biedt met zijn nieuwe gameplay-systemen zijn een van de sleutels tot de enorme populariteit, want Link kan in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom dingen doen die hij nooit eerder in de serie kon doen.

 

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu al een recordspel, maar we moeten nog even wachten om te zien of het in staat is om Super Mario Kart 8 te overtreffen en het best verkochte spel op Nintendo Switch te worden. Als je aan dat doel wilt bijdragen, voel je dan vrij om je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch sleutel met onze prijsvergelijker voor de beste prijs te bemachtigen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief