Instant Gaming EU
 
 

Een nieuwe video bereidt je voor op Zelda: Tears of the Kingdom

Een nieuwe video bereidt je voor op Zelda: Tears of the Kingdom

Het zou niet nodig moeten zijn om te praten over de enorme populariteit van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, aangezien zijn voorganger een van de populairste Nintendo-spellen aller tijden is. De avonturen van Link in Breath of the Wild schorsten een breekpunt in de langlevende franchise en legden de lat wel erg hoog voor het vervolg. ears of the Kingdom brengt spannende nieuwe mogelijkheden die je wat meer vrijheid geven om de puzzels en vijanden naar eigen inzicht aan te pakken. Je kunt voorwerpen combineren om nieuwe te creëren met verbazingwekkende effecten, wat een nieuw scala aan mogelijkheden toevoegt aan de serie. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg in een spel dat weer een epische ervaring belooft.

Herbeleef het verhaal

Het is bijna vanzelfsprekend dat elke speler die staat te trappelen om The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom op de lanceringsdag te spelen, Breath of the Wild heeft uitgespeeld. Met de release van de nieuwe aflevering in het verhaal om de hoek heeft Nintendo een nieuwe video uitgebracht met een volledige recapitulatie van het verhaal in Breath of the Wild voor degenen die een opfrissing nodig hebben. 

 

 

Als je Breath of the Wild nog moet ontdekken, raden we je ten zeerste aan onze prijsvergelijker te gebruiken om het tegen de beste prijs aan te schaffen. Je zult geen tijd hebben om alle details ervan te ontdekken vóór de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, die volgende week vrijdag plaatsvindt, maar elke minuut die je aan het spel wijdt is de moeite waard. Vergeet niet dat je ook de beste aanbiedingen kunt bekijken en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom goedkoop kunt aanschaffen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief