BG PPC IG EN
 
 

Zelda: Tears of the Kingdom is de grootste game van het jaar

Zelda: Tears of the Kingdom is de grootste game van het jaar

Hoewel iedereen verwachtte dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een enorm succes zou worden, is het nogal verrassend dat het zo snel een enorme hit is geworden. Amper een paar maanden zijn genoeg geweest om alle andere titels die in 2023 zijn uitgebracht te overtreffen. Geloof het of niet, maar het is een opmerkelijke prestatie voor een spel dat exclusief is voor Nintendo Switch.

Dit jaar hebben we geen tekort aan grote releases en games waar spelers reikhalzend naar uitkeken om te spelen. Als Hogwarts Legacy begin 2023 de hitlijsten aanvoerde met een spectaculair aantal verkopen op alle platforms, volgden Star Wars Jedi: Survivor en Dead Island 2 iets later, maar de komst van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom werd ontvangen door een legioen fans dat zich haastte om het te kopen zodra het beschikbaar was, waardoor het records brak voor de serie in slechts drie dagen na de lancering.

 

 

De grootste Zelda-game ooit

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt alleen overtroffen door Hogwarts Legacy wat betreft het aantal verkochte fysieke exemplaren dit jaar, maar als je de digitale verkoop erbij optelt, wijst alles erop dat Nintendo's Game tot nu toe het best verkochte spel van 2023 is. Het spel is zelfs zo populair dat het aantal verkochte Nintendo Switch consoles ook is gestegen. Ja, er zijn heel wat mensen die alleen vanwege The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een Nintendo Switch-console hebben gekocht.

Alle recensies geven het spel een indrukwekkende score en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een veelgeprezen titel die de fans zeker lang zal vermaken als het de stappen van Breath of the Wild volgt. Het zal interessant zijn om te zien of Nintendo bereid is om het spel in de toekomst uit te breiden via DLC, maar het spel biedt zoveel mogelijkheden met zijn combinatie- en bouwmechanieken dat het internet in de toekomst overspoeld zal blijven worden met verrassende video's van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Vergeet niet dat als je Link wilt vergezellen bij zijn eerste bezoek aan de hemel van Hyrule, je alleen maar onze prijsvergelijker hoeft te gebruiken om een The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch-sleutel tegen de beste prijs te bemachtigen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief